Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Αντίο με «Φλόγα» στον Ατρόμητο!


Μίνι διάλειμμα απ’ τις υποχρεώσεις τους θα απολαύσουν οι παίκτες του Ατρόμητου, που θα επιστρέψουν τη Δευτέρα του Πάσχα στις προπονήσεις. Αντιπροσωπεία της ομάδας μοίρασε δώρα και ευχές στη «Φλόγα».

Αντίο με «Φλόγα» στον Ατρόμητο
Μέχρι τη Δευτέρα του Πάσχα θα απολαύσουν τις διακοπές τους οι παίκτες του Ατρόμητου, που πραγματοποίησαν σήμερα (Μ. Πέμπτη) την τελευταία τους προπόνηση.

Η ομάδα του Περιστερίου συγκεντρώθηκε για τελευταία φορά πριν τις ολιγοήμερες διακοπές στο αθλητικό κέντρο, με μοναδικό απόντα τον Κυριάκο Κιβρακίδη, ο οποίος έκανε ατομικό και θεραπεία.

Κατά τη διάρκεια των διακοπών τους πάντως, οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου δεν θα μείνουν άπραγοι, αφού τους έχει δοθεί ειδικό πρόγραμμα να ακολουθήσουν για τις επόμενες μέρες.

Μετά την προπόνηση αντιπροσωπεία της ομάδας, αποτελούμενοι από τους Κυριάκο Κιβρακίδη, Αλέξανδρο Κούρο και τον υπεύθυνο Τύπου Παύλο Κατώνη, επισκέφτηκαν το ίδρυμα «Φλόγα».

Εκεί είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τα παιδιά που φιλοξενούνται, προσφέροντας ευχές αλλά και δώρα, όπως τρόφιμα και αρνιά, που παραδόθηκαν στην πρόεδρο του ιδρύματος, κ. Τρυφωνίδου και τους συνεργάτες τους.

Αυτοί, από τη μεριά τους, ευχαρίστησαν τον Ατρόμητο γιατί όπως τα Χριστούγεννα, έτσι και το Πάσχα βρέθηκε κοντά στα παιδιά στηρίζοντας το ίδρυμα «Φλόγα». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: