Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Αινιγματικός για Αντετοκούνμπο ο Κιντ!

Οι απαντήσεις (;) του Τζέισον Κιντ για τη μη χρησιμοποίηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον αγώνα των Μπακς με τους Καβαλίερς προκάλεσαν ερωτηματικά. Τι είπε ο Giannis.

Αινιγματικός για Αντετοκούνμπο ο Κιντ

Ο 20χρονος άσος ρωτήθηκε μετά το ματς αν ο Τζέισον Κιντ τού εξήγησε γιατί έμεινε στον πάγκο. «Όχι, δεν μου είπε. Δεν ξέρω το λόγο, είναι απόφαση του προπονητή», απάντησε δίχως, ωστόσο, να βγάζει κάποιο παράπονο.

Όσο για τον Τζέισον Κιντ; Μίλησε για «απόφαση του προπονητή» ΕΞΙ φορές στη διάρκεια των δηλώσεών του μετά τον αγώνα. Μάλιστα, κάποια στιγμή έδειξε να εκνευρίζεται από την επιμονή των δημοσιογράφων. «Είναι απόφαση του προπονητή. Δεν ξέρω τι γίνεται… Τι, δεν ακούτε καλά; Είστε έξυπνοι άνθρωποι. Ας μιλήσουμε για το παιχνίδι», είπε, ενώ όταν ρωτήθηκε αν ο Giannis είναι τραυματίας, τόνισε: «Όχι, αναπνέει κανονικά». Ερωτηθείς, δε, για το αν θα παίξει στο επόμενο παιχνίδι, αρκέστηκε να δηλώσει «… θα προπονηθεί κανονικά αύριο».

Ο Αντετοκούνμπο έχει φέτος 12,7 πόντους και 6,7 ριμπάουντ σε 31,4 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο και μένει να φανεί αν θα παίξει στον αγώνα της Παρασκευής (ξημερώματα Σαββάτου) κόντρα στους Νικς στη Νέα Υόρκη. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: