Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Φουλ για νταμπλ!!

Το 17ο νταμπλ της ιστορίας του ετοιμάζεται να διεκδικήσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος μετέτρεψε σε διαδικαστικού χαρακτήρα τον επαναληπτικό αγώνα με τον Απόλλωνα στο Κύπελλο Ελλάδας.

Φουλ για νταμπλ!
Την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισε ουσιαστικά από χθες ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε με σκορ 3-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Οι Πειραιώτες ετοιμάζονται να βρεθούν για 39η φορά στην ιστορία τους στον τελικό της διοργάνωσης, έχοντας 26 νίκες και 11 ήττες. Έτσι πλέον ο στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι να φτάσουν τα 27 Κύπελλα, αντιμετωπίζοντας έναν εκ των Ηρακλή ή της Skoda Ξάνθης.

Παράλληλα, απομένουν τα τυπικά για να κατακτήσουν οι πρωταθλητές Ελλάδας το 42ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους (απαιτούνται 4 βαθμοί στις πέντε εναπομείνασες αγωνιστικές).

Εφόσον ο Ολυμπιακός τα καταφέρει και στις δύο διοργανώσεις, αυτό θα είναι το 17ο νταμπλ της ιστορίας του, με το τελευταίο να είναι το 2013.

Εν τω μεταξύ, ο Βίτορ Περέιρα «χάρισε» την προπόνηση του Μεγάλου Σαββάτου, παρότι αρχικά είχε προγραμματιστεί να γίνει κανονικά, καθώς ακολουθεί το εξ αναβολής παιχνίδι με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή την Τετάρτη του Πάσχα.

Όσον αφορά τους τραυματίες, ο Ομάρ και ο Μήτρογλου είναι αμφίβολοι για το παιχνίδι με τους Ακρίτες. Ο Νορβηγός μπακ-χαφ αναμένεται να προλάβει, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» δεν θέλουν να πιέσουν τον διεθνή φορ, ύστερα και από την υποτροπή που είχε υποστεί παλιότερα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: