Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Μπάγερν-Ντόρτμουντ για... τελικό!!

Μία απ' τις δύο θα διεκδικήσει την κούπα του Κυπέλλου! Η κληρωτίδα έφερε αντιμέτωπες σε νοκ-άουτ ματς τις Μπάγερν Μονάχου και Ντόρτμουντ για μια θέση στον... ήλιο και τον τελικό του θεσμού.

Μπάγερν-Ντόρτμουντ για... τελικό
Λίγη ώρα μετά την δύσκολη πρόκριση της Μπάγερν Μονάχου στα πέναλτι, ήρθαν τα ακόμα πιο... ωραία! Διότι η κληρωτίδα έφερε έναν πρόωρο... τελικό στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας, αφού οι Βαυαροί θα τεθούν αντιμέτωποι με την Ντόρτμουντ για μια θέση στον... ήλιο.

Ο αγώνας που είναι νοκ-άουτ, θα διεξαχθεί στην «Allianz Arena», καθώς η ομάδα του Γκουαρντιόλα στάθηκε... τυχερή σ' αυτό το κομμάτι, είτε στις 28, είτε στις 29 Απριλίου. Το άλλο ζευγάρι από όπου θα προκύψει ο έτερος φιναλίστ του τελευταίου «ραντεβού» στο Βερολίνο είναι ανάμεσα σε Βόλφσμπουργκ-Μπίλεφεντ (που έκανε την μεγάλη έκπληξη πετώντας εκτός την Γκλάντμπαχ).

Η Μπάγερν φυσικά είναι πολυνίκης της διοργάνωσης με 17 κατακτήσεις(δύο σερί), 3 έχει η Ντόρτμουντ, ενώ οι «λύκοι» έχουν βρεθεί μια φορά σε τελικό, δίχως να σηκώσουν το τρόπαιο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: