Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

«Ψωνίζει» από Ιαπωνία η Τσέλσι!!

Επίσημη πρόταση ύψους 4 εκατ. λιρών στον μέσο της Τόκιο FC Γιοσιμόρι Μούτο κατέθεσε η Τσέλσι, όπως επιβεβαίωσε στον Τύπο της Ιαπωνίας άνθρωπος της ομάδας από την Άπω Ανατολή!

«Ψωνίζει» από Ιαπωνία η Τσέλσι!
Διατεθειμένη να κάνει… ψώνια στην Ασία είναι η Τσέλσι! Σύμφωνα με τον Τύπο της Ιαπωνίας, οι «μπλε» έχουν καταθέσει πρόταση ύψους 4 εκατ. λιρών στην Τόκιο FC για τον Γιοσιμόρι Μούτο.

«Είναι αλήθεια πως η Τσέλσι μας έχει κάνει πρόταση για τον Μούτο», αποκάλυψε στην εφημερίδα «Sports Nippon» ο πρόεδρος της ομάδας, Ναόκι Ογκάνε και πρόσθεσε: «Πρόκειται για επίσημη πρόταση με όρους, καθώς τον θέλουν για το καλοκαίρι. Ακόμα δεν έχω αποφασίσει, ωστόσο είναι μεγάλη τιμή να έχουμε πρόταση από μία τόσο μεγάλη ομάδα».

Το μοναδικό «αγκάθι» για τον Μούτο είναι το γεγονός πως δύσκολα θα μπορέσει να πάρει «άδεια εργασίας» στην Αγγλία, καθώς τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχει αγωνιστεί στο 75% των αγώνων της εθνικής ομάδας της Ιαπωνίας. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Ογκάνε δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για το συγκεκριμένο θέμα.

Μάλιστα, η κίνηση αυτή της Τσέλσι φέρεται να συνδέεται άμεσα με τη συμφωνία που έκανε τον περασμένο Φεβρουάριο με μεγάλη ιαπωνική εταιρία. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: