Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Παπαδόπουλος: «Άλλη ψυχολογία με τον Γεωργιάδη»

Στόχος του ΠΑΟΚ είναι η πρώτη θέση στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, στο περιθώριο εκδήλωσης στην μπουτίκ του «Δικεφάλου του Βορρά».

Παπαδόπουλος: «Άλλη ψυχολογία με τον Γεωργιάδη»
Το… σερί που έχει στο σκοράρισμα οφείλεται στη δουλειά και τη φόρμα και όχι στην τύχη, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος μαζί με τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη υπέγραψαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με φίλους του ΠΑΟΚ στην μπουτίκ του «Δικεφάλου του Βορρά».

Μάλιστα, στη συνέχεια, ο επιθετικός του συλλόγου της Θεσσαλονίκης τόνισε πως πρώτος στόχος είναι η κατάσταση της πρώτης θέσης στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, ενώ πρόσθεσε με ο Γιώργος Γεωργιάδης έχει αλλάξει τη ψυχολογία της ομάδας.

«Είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι στην μπουτίκ του ΠΑΟΚ στο κέντρο και έχω ενθουσιαστεί με τον χώρο», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Παπαδόπουλος και συμπλήρωσε:

«Δεν είναι θέμα τύχης, είναι θέμα δουλειάς και φόρμας», ενώ όσον αφορά το στόχο της πρωτιάς στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας: «Προσπαθούμε για το καλύτερο με το νέο προπονητή, με τον οποίο υπάρχει άλλη ψυχολογία στην ομάδα. Στόχος μας είναι φυσικά η πρώτη θέση στα πλέι οφ, αλλά έχουμε ακόμα αρκετό δρόμο μπροστά μας».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: