Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Ενδιαφέρον των Καβαλίερς για Μεζρί!


Την προσοχή τους στην Ευρώπη έχουν οι Κλίβελαντ Καβαλίερς για επιπλέον ενίσχυση στη ρακέτα, καθώς φέρονται να έχουν κάνει «κρούση» για την απόκτηση του Σαλάχ Μεζρί της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ενδιαφέρον των Καβαλίερς για Μεζρί
Μετά και την πολύ καλή παρουσία του Ρώσου Τιμοφέι Μοζγκόφ,οι Κλίβελαντ Καβαλίερς έχουν… απλώσει τα δίχτυα τους στην Ευρώπη για να ενισχύσουν περισσότερο τη φρόντ λάιν τους.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ισπανικού περιοδικού Gigantes del Basket, οι «Ιππότες» εξετάζουν προσεκτικά την περίπτωση του παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης, Σαλάχ Μεζρί, ώστε να τον φέρουν από την επόμενη σεζόν να αγωνιστεί στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Ο 28χρονος σέντερ της «βασίλισσας της Ευρώπης» έχει παραγκωνιστεί φέτος από τον Πάμπλο Λάσο, καθώς τον χρησιμοποιεί ελάχιστα και συγκεκριμένα φέτος στην Ευρωλίγκα έχει 8 συμμετοχές και με μόνο μία από αυτές για το Τοp-16, ενώ και στο ισπανικό πρωτάθλημα αγωνίζεται κατά μέσο όρο 10 λεπτά ανά παιχνίδι. O Τυνήσιος άσος δεν έχει επιλεγεί κατά το παρελθόν στο ντραφτ, επομένως έχει το δικαίωμα να υπογράψει σε ομάδα της επιλογής του στο ΝΒΑ.

Επίσης, οι Καβαλίερς διατηρούν τα δικαιώματα του σέντερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Σάσα Κάουν, τον οποίο ξέρει πολύ καλά από τη θητεία του στον πάγκο της εθνικής Ρωσίας ο προπονητής τους, Ντέιβιντ Μπλατ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: