Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Επιστροφή Μελισσανίδη και εξελίξεις!

Στην τελική ευθεία η «Αγια Σοφιά»! Ο Δημήτρης Μελισσανίδης επιστρέφει από τις ΗΠΑ και μετά το Πάσχα αναμένεται να πιάσει… δουλειά για το γήπεδο της ΑΕΚ, όταν θα έχει στα χέρια του την απόφαση του ΣτΕ.

Επιστροφή Μελισσανίδη και εξελίξεις
Με την άφιξη του Δημήτρη Μελισσανίδη από τις ΗΠΑ ξεκινούν τα… σπουδαία στην ΑΕΚ. Τη Μεγάλη Παρασκευή (10/4) είναι προγραμματισμένη η επιστροφή του στη χώρα μας και αμέσως μετά τις ημέρες του Πάσχα αναμένεται να ασχοληθεί εντατικά με το θέμα του γηπέδου.

Το μόνο που περιμένουν τη δεδομένη στην «Ένωση» είναι η καθαρογραμμένη απόφαση του ΣτΕ, καθώς έτσι θα μπορεί να γίνει ένας πιο ακριβής προγραμματισμός για την έκδοση της οικοδομικής άδειας για την έναρξη των εργασιών της «Αγια Σοφιάς». Μάλιστα, την Τρίτη του Πάσχα (14/4) ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα έχει έναν κύκλο επαφών με τους άμεσους συνεργάτες του, προκειμένου να συμπληρωθεί ο φάκελος και να κατατεθεί στην αρμόδια επιτροπή του υπουργείου.

Απαγορεύεται η χαλάρωση

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία των πλέι οφ και παρά το γεγονός πως η ΑΕΚ βρίσκεται μία… ανάσα από την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, ο Τραϊανός Δέλλας δεν επιτρέπει τη χαλάρωση στο «στρατόπεδο» της ΑΕΚ! Ο «Τράι» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, εκτός από τον Δημήτρη Ανάκογλου που έχει ακόμα ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο και γι’ αυτό η προετοιμασία για τους αγώνες που θα κρίνουν την τελική κατάταξη διεξάγεται με εντατικούς ρυθμούς.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: