Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Η ταπείνωση των κάφρων και… η σιωπή των αμνών!!

Γράφει ο Δημήτρης Μπούζας



Στην δεύτερη κόντρα του σε διεκδίκηση πανελλήνιων τίτλων ο Δικέφαλος του βορρά αναδεικνύεται και πάλι νικητής, απέναντι στον Ολυμπιακό. Μετά το κύπελλο Ελλάδας που κατέκτησε το ασπρόμαυρο βόλεϊ, ήρθαν χθες οι πιτσιρικάδες της Κ15 και έστησαν πανηγύρι με το τρόπαιο τους μέσα στον Πλατανιά,…στην πατρίδα του Βαγγέλη Μαρινάκη (τι σύμπτωση κι αυτή;).

Αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ελλάδας επικρατώντας στον τελικό του Ολυμπιακού 0-1, «φτύνοντας» κατάμουτρα τα υποκείμενα που εκπροσωπούσαν την «επιστημονική» κοινότητα του λιμανιού. Οι αδιόρθωτοι κρετίνοι δεν είχαν κανένα πρόβλημα να βρωμίσουν έναν αγώνα που αφορούσε παιδιά, τα οποία στο παρελθόν είχαν επιδείξει στις μεταξύ τους συναντήσεις άψογη συμπεριφορά. Επιχείρησαν να δηλητηριάσουν τις ψυχούλες τους και να τις μπολιάσουν με τις οπαδικές διαστροφές τους και τα αρρωστημένα συμπλέγματα τους. Εμετικά συνθήματα, αντεθνικές ύβρεις και προπηλακισμοί – ως συνήθως – το θλιβερό ρεπερτόριο τους. Για την ιστορία αναφέρουμε τη σύνθεση της ομάδας: ΠΑΟΚ: Κόουτς (Μήτας): Μαβίδης, Ευφραιμίδης, Βουτσάς, Λυρατζής, Μανιώτης, Τσιγάρας (46΄Κύρτσος), Δούμτσης (80΄Κύρκου), Γαϊτανίδης, Τσαούσης, Χατζής (69΄Κωνσταντίνου), Γκαργκαλατζίδης. Χρυσός σκόρερ, ο Δούμτσης (20ο λεπτό).

  Συγχαίροντας τα αετόπουλα του βορρά, περνάμε στο δεύτερο «θέμα» του σχολίου μας το οποίο αφορά τον «τρόπο» με τον οποίο «υποδέχθηκαν» τα ΜΜΕ τα όσα μέσα από τους κυνικούς διαλόγους αποκαλύφθηκαν για τη δράση της διαβόητη εγκληματικής οργάνωσης του ποδοσφαίρου μας. Διαλόγους που καταγράφηκαν νόμιμα (εθνικός κοριός παρακολούθησης) και «φιλοξενήθηκαν» στις 173 σελίδες (!!!), ενός πορίσματος άψογα δομημένου και απόλυτα τεκμηριωμένου κατά γενική ομολογία. Η διαρροή ολόκληρου του κειμένου και τα όσα απίστευτα κι εκπληκτικά αποκάλυπτε, όπως ήταν επόμενο προκάλεσαν το μεγάλο ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, αλλά και την αντίστοιχη ταραχή του συστήματος. Και όταν λέμε σύστημα όλοι αντιλαμβάνονται τι εννοούμε. Αιχμή του δόρατος, ως γνωστόν, αυτού του περιβόητου συστήματος, είναι η διαπλεκόμενη ενημέρωση.

Η οποία έχει βασική έδρα την Αθήνα με κάποιες «παραφυάδες», εδώ στο βορρά, τους γνωστούς λαϊκιστές και μερικούς σταμπαρισμένους «γενίτσαρους» με βεβαρημένο μητρώο. Η αθηνοκεντρική μιντιακή διαπλοκή λοιπόν σε ένα τόσο σημαντικό θέμα «αντέδρασε» τόσο φθηνά, καιροσκοπικά και υποκριτικά, ώστε να προκαλέσει την οργή αλλά και τη χλεύη της κοινής γνώμης. Τα περισσότερα κανάλια «έπνιξαν» το θέμα με τη δικαιολογία ότι δεν το θεωρούσαν δεοντολογικά συμβατό, τη στιγμή που είναι αποκλειστικότητα ενός ανταγωνιστή τους.

Οι εφημερίδες (οι περισσότερες) απόλυτα ελεγχόμενες και εξαρτημένες το «εξαφάνισαν» εξυπηρετώντας πελατιακές σχέσεις και υποβοηθώντας μεγαλόσχημους παράγοντες και ισχυρά σωματεία.

Για τους κατάπτυστους «γενίτσαρους» του βορά δεν γεννάται λόγος τη στιγμή που οι ίδιοι έχουν δηλώσει απερίφραστα (υπάρχει και σχετικό «εδάφιο»…στο πόρισμα που το επιβεβαιώνει με εμετικούς διαλόγους), ότι είναι άνθρωποι ειδικών αποστολών ταγμένοι στην υπηρεσία συγκεκριμένου μεγαλοπαράγοντα και συγκεκριμένου συλλόγου. Συνολικά έχουμε λοιπόν ένοχες σιωπές… «αμνοεριφίων», με προφανή σκοπό την υποβάθμιση του πορίσματος και τη συγκάλυψη των βαρώνων της κολομβιανού τύπου εγκληματικής οργάνωσης που δρα – ακόμη και σήμερα – ασύδοτη και ατιμώρητη.

Σ.Σ: Είχαμε μερικές αμφιβολίες, αν και κατά πόσο ο κ. Κοντονής καταφέρει να απαλλάξει το άθλημα από αυτόν τον καρκίνο. Συμπεριφορές όμως όπως αυτές που προαναφέραμε οι οποίες επιχειρούν προπαγανδιστικά κι ένοχα με «σιωπές» και με «συγκαλύψεις», να επηρεάσουν και να διαμορφώσουν την κοινή γνώμη κατά πως συμφέρει στο σύστημα, μας καθιστούν περισσότερο επιφυλακτικούς. Άλλωστε και κάποιες τελευταίες ειδήσεις συνηγορούν προς αυτή την κατεύθυνση. Κουράγιο κύριε Υπουργέ, ελπίζουμε να έχεις αντιληφθεί τι έχεις «απέναντι» σου.

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: