Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Με σήμα τον… Άγιο Απόλλωνα!!

Στη θέση του Θεού Απόλλωνα, στο σήμα της ομάδας της Ριζούπολης, μπήκε o Άγιος Απόλλων, όπως παρατηρήθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου!

Με σήμα τον… Άγιο Απόλλωνα!
Με έκπληξη παρατήρησαν πρώτα οι θεατές που ήταν στο γήπεδο - κοντά στους ποδοσφαιριστές - και στη συνέχεια οι τηλεθεατές, όταν τα πλάνα έπεφταν στους παίκτες του Απόλλωνα Σμύρνης τη διαφορά στο σήμα της ομάδας κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, αντί για τον Θεό Απόλλωνα υπήρχε ο Αγιος Απόλλωνας, ο οποίος μαρτύρησε στην Αίγυπτο και εορτάζεται στις 5 Ιουνίου. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο Τάκης Μονεμβασιώτης, πατέρας του προέδρου της ομάδας Εκτορα, θέλησε να εκδηλώσει με αυτό τον τρόπο την πίστη του.

Παράλληλα, πριν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, είχε την εικόνα του Άγιου Απόλλωνα σε ένα μικρό φυλλάδιο με το βίο του και την έδωσε στους οπαδούς της ομάδας. Τους ζήτησε να την κρατούν την ώρα του ματς με τους Πειραιώτες για να τους βοηθήσει.

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: