Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

«Η ομαδική συζήτηση μας έκανε καλό»

Πεπεισμένος ότι η συζήτηση που υπήρξε με τους παίκτες την Κυριακή, μία ημέρα μετά την ήττα από την Άρσεναλ με 4-1, έκανε καλό στη Λίβερπουλ ενόψει του ματς με τη Μπλάκμπερν, στο οποίο οι «κόκκινοι» κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση στα ημιτελικά του FA Cup, εμφανίστηκε ο Μπρένταν Ρότζερς.
Άλλοι το ονόμασαν «κατσάδα», αυτός το χαρακτήρισε... συζήτηση.
Ό,τι και να έγινε την περασμένη Κυριακή στο προπονητικό κέντρο της Λίβερπουλ μετά την ήττα του Σαββάτου από την Άρσεναλ με 4-1, φαίνεται πως λειτούργησε ευεργετικά, με τους «κόκκινους» να παίρνουν λίγες μέρες αργότερα την πρόκριση επί της Μπλάκμπερν για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρότζερς:
«Υπήρξαν πολλά που προήλθαν από αυτό. Είμαι ένας προπονητής που μιλάει ανοιχτά στους παίκτες. Μέρος της προπονητικής μου φιλοσοφίας είναι να επανεξετάζω τις εμφανίσεις μας»
«Είναι κάτι που κάναμε όλο τον χρόνο όταν κερδίζαμε τα παιχνίδια Αυτό μας δίνει κίνητρο να προχωρήσουμε. Πόσο καλύτεροι μπορούμε να γίνουμε και πόσο μπορούμε να βελτιωθούμε»
«Επειδή χάσαμε κάποια παιχνίδια, έγιναν πολλά πράγματα στην συγκεκριμένη συνάντηση, αλλά αυτή η ανασκόπηση ήταν πάρα πολύ σημαντική για το πω θέλαμε να δουλέψουμε. Εάν δεν αναλύσεις την εμφάνισή του, πως θα γίνεις καλύτερος;».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: