Πέμπτη, 9 Απριλίου 2015

Δάρας: «Μπορούμε να γελάμε, γιατί εσείς μας δώσατε τη χαρά»

Με ένα δείπνο την Μ. Τετάρτη η διοίκηση του Πανιωνίου ευχαρίστησε τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο για τη φετινή προσπάθεια που έκαναν. «Θα συνεχίσουμε να είμαστε ζωντανοί», είπε ο Χρήστος Δάρας.

Δάρας: «Μπορούμε να γελάμε, γιατί εσείς μας δώσατε τη χαρά»
Η πορεία του Πανιωνίου έχει προσφέρει απόλυτη ικανοποίηση στους διοικούντες, που θέλησαν να ευχαριστήσουν παίκτες και τεχνικό με επιτελείο σε ένα δείπνο την Μεγάλη Τετάρτη (8/4).

Το «παρών» έδωσαν όλοι οι παίκτες της ομάδας, το προπονητικό τιμ, το υπαλληλικό προσωπικό, αλλά και ο Διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Νίκος Ζαμάνης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Κυριάκος Σκούρας, Νίκος Μιγόπουλος και Νεκτάριος Κατσιγιάννης, καθώς και ο τεχνικός διευθυντής Αντώνης Μανίκας.

inner

Ο Χρήστος Δάρας μάλιστα, ευχαρίστησε προσωπικά τους συντελεστές της φετινής επιτυχίας του Πανιωνίου, που -όπως τόνισε- κατάφεραν να κρατήσουν ζωντανή την ομάδα πολύ πριν το τέλος του πρωταθλήματος, σε μια χρονιά που ξεκίνησε με πολλές δυσκολίες.

inner

inner

«Θέλουμε πραγματικά να ευχαριστήσουμε πρώτα εσάς τους παίκτες. Γιατί αν δεν είχατε κάνει αυτή την προσπάθεια, δεν θα είχατε δικαιώσει όλη τη διοίκηση, για να είμαστε σ’ αυτό το τραπέζι σήμερα. Πραγματικά σας ευχαριστούμε για την υπομονή που κάνατε και για την αγωνιστικότητα που δείξατε. Φτάσαμε πριν το Πάσχα να μπορούμε να τρώμε και να γελάμε, γιατί εσείς μας δώσατε τη χαρά», είπε στη σύντομη ομιλία του ο πρόεδρος της ομάδας, ευχαριστώντας και τα υπόλοιπα μέλη που συντέλεσαν στην παραμονή του Πανιωνίου στη Σούπερ Λίγκα:

«Το δεύτερο ευχαριστώ πάει στον προπονητή μας και στο επιτελείο του. Κι αυτοί μας προσέφεραν ένα χαμόγελο που δεν ξέρουμε αν θα το είχαμε.

inner

Το τρίτο ευχαριστώ είναι στους ανθρώπους που είναι δίπλα σας, πέρα απ’ τη διοίκηση. Αυτούς που κάνουν υπομονή και στέκονται κοντά σας και κοντά μας για να μπορέσουμε να φτάσουμε σήμερα, πολύ πριν απ’ το τέλος, να λέμε ότι είμαστε ζωντανοί και θα συνεχίσουμε να είμαστε, παρά όλα τα προβλήματα που είχαμε στην αρχή της χρονιάς
». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: