Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Χατζηανδρέας: «Τίποτα εν βρασμώ ψυχής!»

Μια πρώτη τοποθέτηση και προσέγγιση της δύσκολης κατάστασης μετά τον υποβιβασμό στη Γ΄ εθνική έκανε στην «ARENA PRESS» ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Απόλλωνα, Παναγιώτης Χατζηανδρέας, που συνέστησε ψυχραιμία και τόνισε ότι θα περάσει από… κόσκινο όποιος θελήσει να εμπλακεί στην ομάδα.
Επιμέλεια: ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ
Ο πρόεδρος του ΜΓΣΚ Απόλλωνα, Παναγιώτης Χατζηανδρέας, άνοιξε τα χαρτιά του για τα επόμενα βήματα: «Δεν προβλέπεται βάσει καταστατικού η σύγκληση γενικής συνέλευσης, αλλά ίσως γίνει κάποια στιγμή. Μετά την πτώση και την επικύρωση της βαθμολογίας στη Φούτμπολ Λιγκ, η ΕΠΟ θα μας ενημερώσει εγγράφως και θα πρέπει να δηλώσουμε συμμετοχή στη Γ΄ εθνική, το τμήμα του Ερασιτέχνη βάσει νομοθεσίας. Μετά το Πάσχα θα έχω συνάντηση με δικηγόρο και οικονομικό σύμβουλο, για να αναλυθεί το νομικό πλαίσιο. Οι στιγμές είναι δύσκολες, κανείς δεν είναι αμέτοχος σε αυτό που έγινε, αλλά χρειάζεται ψυχραιμία. Δεν θα παρθεί καμία απόφαση εν βρασμώ ψυχής και θα είναι λάθος να λειτουργήσουμε έτσι».
«ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΜΕΙΣ»
Σε ερώτηση για το αν υπάρχει περίπτωση να «τρέξει» ο ίδιος ο Ερασιτέχνης το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και το αν έχει υπάρξει προσέγγιση από ενδιαφερόμενο για εμπλοκή, ο Παναγιώτης Χατζηανδρέας ξεκαθάρισε: «Ο Ερασιτέχνης δεν είναι… ξέφραγο αμπέλι! Το ποδόσφαιρο δεν είναι μπάσκετ ή βόλεϊ. Έχει άλλες παραμέτρους και ιδιαιτερότητες. Δεν θα δώσουμε την ομάδα όπου να ‘ναι! Όποιος υποψήφιος για εμπλοκή έρθει σε εμάς, θα το κάνει με εγγυήσεις, είναι δεδομένο αυτό. Θα διασφαλίσουμε το μπάτζετ και τον τρόπο λειτουργίας και διαχείρισης. Είναι νωρίς ακόμα, πριν τρεις μέρες έπεσε η ομάδα. Δεν υπάρχει καμία επίσημη προσέγγιση από επενδυτή. Δεν άνοιξε ουσιαστικά ο φάκελος… επόμενη μέρα. Όλα θα γίνουν ομαλά, θα γίνει και μια συνάντηση με τον κ. Ανατολίτη. Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε πρόταση, αλλά και πολύ επιφυλακτικοί. Πάντως, είναι πολύ δύσκολο να “τρέξει” το ποδοσφαιρικό τμήμα ο Ερασιτέχνης».
«ΓΝΩΜΟΝΑΣ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ»
Για να καταλήξει ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη: «Η ΠΑΕ έχει χρέη και αυτά συσσωρεύονται. Βαρέθηκε ο Ερασιτέχνης να τα πληρώνει. Δεν μιλούσαμε τόσο καιρό, για να μην υπάρξουν προβλήματα με τον κόσμο μας. Δείξαμε κατανόηση λόγω συνθηκών. Οι επιχειρηματίες έχουν γνώμονα το κέρδος τους και πολύ σπάνια την αγάπη για μια ομάδα. Ο κόσμος πάλι έχει απαιτήσεις. Με 150 εισιτήρια όμως, πώς να κάνεις πρωταθλητισμό; Μπορεί να μην υπάρχουν συμβόλαια και ασφαλιστικές εισφορές στη Γ΄, αλλά οι παίκτες είναι αμειβόμενοι. Θα εξετάσουμε τα έσοδα, το μπάτζετ και τη συσπείρωση και δεν πρέπει να κατέβει απλώς η ομάδα από… υποχρέωση!».
«ΑΝΤΙΟ» ΚΑΙ… ΝΕΟΙ
Σήμερα στις 11 το πρωί έγινε η τελευταία συνάντηση των παικτών των «ροσονέρι» και του τεχνικού τιμ πριν το Πάσχα, ενώ ίσως υπάρξουν και αργότερα κάποιες προπονήσεις, κυρίως με τους εναπομείναντες νεαρούς. Τέλος, σήμερα η Κ19 του Κώστα Γαλτσίδη έχασε 1-0 στις Σέρρες, στον πρώτο αγώνα μπαράζ για την είσοδο στα πλέι οφ (το άλλο Σάββατο η ρεβάνς στην Καλαμαριά).
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: