Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Σενάριο για ΑΕΚ και Πιλιατσέλι!!

Η ΑΕΚ ψάχνεται για τερματοφύλακα και στην Ιταλία γράφουν (ξανά) για τον 21χρονο γκολκίπερ που ανήκει στην υπό διάλυση Πάρμα...
Η σκέψη (ακόμη όχι οριστική απόφαση) για ενίσχυση στη θέση του γκολκίπερ υπάρχει στην ΑΕΚ και είναι δεδομένο ότι η αναζήτηση περιπτώσεων για να βρεθεί ο καλύτερος να καλύψει την εστία της Ένωσης όταν δοθεί το τελικό ΟΚ για ενίσχυση στον άσο είναι κάτι που συμβαίνει...
Στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στην ιταλική ιστοσελίδα calcionews24.com γράφουν για την περίπτωση του Μίρκο Πιλιατσέλι και πως φαίνεται να απασχολεί σοβαρά την ΑΕΚ.
Ο τίτλος του σχετικού ρεπορτάζ αναφέρει: «Ματιές της ΑΕΚ στον τερματοφύλακα της Φροζινόνε» και συμπληρώνεται στο κομμάτι: «Τον θέλουν και Γουότφορντ, Γρανάδα».
Στο ρεπορτάζ παρουσιάζεται η ΑΕΚ αποφασισμένη να προχωρήσει στην περίπτωσή του αλλά επιπρόσθετα πως οι ομάδες Γουότφορντ και Γρανάδα που σχετίζονται με το αφεντικό της Ουντινέζε έχουν επίσης εκφράσει ήδη ενδιαφέρον.
Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:
«Ο Μίρκο Πιλιατσέλι είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της καλής πορείας της Φροζινόνε που αποτελεί μία από τις εκπλήξεις της Serie B. Ο Ρωμαίος τερματοφύλακας δεσμεύεται με 5ετες συμβόλαιο απόδειξη της μεγάλης εμπιστοσύνης που υπάρχει για την εξέλιξή του. Υπάρχουν ήδη όμως διερευνητικές επαφές με ομάδες από το εξωτερικό. Σύμφωνα με όσα έχουμε μάθει εμείς η ΑΕΚ σκέφτεται να δώσει τα... κλειδιά της «πόρτας» στον νεαρό γκολκίπερ ενόψει της επιστροφής της στη Σούπερ Λίγκα. Ματιές στον Πιλιατσέλι επομένως αφού είναι ένας τερματοφύλακας που αρέσει και θα τον παρακολουθήσουν προσεχώς.
Δεν είναι όμως μόνο η ΑΕΚ που ενδιαφέρεται. Υπάρχουν και δυο ομάδες από τον γαλαξία του αφεντικού της Ουντινέζε Τζιαμπάολο Πότσο: Γουότφορντ και Γρανάδα μπορούν να εξελιχθούν σε σημαντικές προοπτικές για τον ερχόμενο Ιούνιο. Ενδιαφέρον υπάρχει και είναι συγκεκριμένο με περισσότερες εξελίξεις να αναμένονται στις επόμενες εβδομάδες. Ο Πιλιατσέλι είναι ευτυχισμένος από την εμπειρία του στην Φροζινόνε, αλλά μια εμπειρία στο εξωτερικό μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντική και χρήσιμη για το μέλλον».
Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν ιταλικά δημοσιεύματα με αναφορά στο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την περίπτωση του Πιλιατσέλι...

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: