Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Πέτγουεϊ: «Πρώτα η Νίζνι»

Με νίκη θέλει να ολοκληρώσει την πορεία του στο Top 16 ο Ολυμπιακός, με τον Μπρεντ Πέτγουεϊ να τονίζει πως προέχει η αναμέτρηση με την ρωσική ομάδα, στην παρούσα φάση και ύστερα αυτός και οι συμπαίκτες του θα κοιτάξουν τον αντίπαλο των play offs.
Απέναντι στη Νίζνι Νόβγκοροντ (10/04, 18:00) ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του για το Top 16. Οι Πειραιώτες θέλουν τη νίκη, κάτι το οποίο επεσήμανε και ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, μιλώντας στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, ενόψει της αναμέτρησης της Μεγάλης Παρασκευής.
Ερωτηθείς για το αν η ομάδα του έχει το μυαλό της στα Play off. «Όχι ακριβώς. Έχουμε χρόνο να σκεφτούμε μέχρι τότε, όμως η Νίζνι είναι μια πολύ καλή ομάδα, ιδίως στην επίθεση. Θα πρέπει να βγούμε να παίζουμε στο παρκέ δίχως να σκεφτόμαστε άλλα πράγματα».
Για το εάν καταστρώνουν τα πλάνα τους ενόψει play off μέσω του αγώνα της Μεγάλης Παρασκευής: «Το πιο σημαντικό πράγμα για εμάς είναι η νίκη. Εάν θέλουμε να ξεκινήσουμε να σκεφτόμαστε τα play offs και ολοκληρώσουμε με ήττα το Τορ 16 δεν θα έχουμε τη σωστή νοοτροπία. Έτσι, το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνουμε, θα είναι να πάρουμε τη νίκη και μετά να σκεφτούμε τι θα γίνει στη συνέχεια».
Για την κατάσταση του ώμου του: «Είναι καλά. Πηγαίνει καλά. Προπονήθηκα όλη την εβδομάδα και ανέβασα την απόδοση από την Δευτέρα μέχρι χθες. Θα είναι ένα καλό τεστ και ελπίζω να είμαι καλά».
Για το εάν θα επέλεγε αντίπαλο για τα play off: «Δεν υπάρχει δυνατότητα επιλογής για εμένα. Το μπάσκετ είναι ίδιο. Και οι δύο ομάδες είναι πολύ καλές και ισχυρές. Όπως είπα και πριν, πρώτα έρχεται η Νίζνι για εμάς και μετά θα σκεφτούμε τα υπόλοιπα».
*Πηγή: superbasket.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: