Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

«Να παίξει ανοιχτά η Ξάνθη»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ξάνθης και του Ηρακλή, Νίκος Κριεζής και μίλησε για τον ημιτελικό του κυπέλλου.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για τις δυσκολίες που πέρασε:
«Πέρασα πολλοί δύσκολες εποχές εκείνη την εποχή. Παίξαμε με 10.000 δραχμές μισθό και ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ. Τώρα δουλεύουμε στον δήμο Ξάνθης σκουπιδιάρηδες και τουλάχιστον έχουμε την δουλειά μας. Ταλαιπωρούμε με τις τράπεζες πόσο καιρό. Οι ποδοσφαιριστές είναι σαν τα πορτοκάλια και όταν μετράς όλοι σε αγκαλιάζουν. Όταν δεν είσαι τίποτα σου γυρνάνε την πλάτη. Όταν χρειαζόμουν να μου βρούνε δουλειά δεν με βοήθησε κανείς».
Για το Ηρακλής – Ξάνθη:
«Εγώ από την Ξάνθη ξεκίνησα και έκανα καριέρα όμως πέρασα και από τον Ηρακλή, άσχετα αν δεν έπαιξα. Η δυναμικότητα της Ξάνθης είναι ακόμα καλύτερη, έχει καλύτερο ρόστερ και πιστεύω πως έχει την δυνατότητα να πάει στον τελικό».
Για το που θα κριθεί το παιχνίδι:
«Η Ξάνθη πρέπει να πάει για να κερδίσει. Ο Ηρακλής έχει έμπειρους και καλούς παίκτες και το έχει αποδείξει στην πορεία του κυπέλλου. Η Ξάνθη πρέπει να πάει να παίξει ανοιχτά. Αν ο Ηρακλής δεν δεχτεί γκολ μετά έχει το προβάδισμα μέσα στην Ξάνθη».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: