Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

«Πόρτα» Ναπολεόνι σε Σασουόλο!!

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, η Σασουόλο πλησίασε τον Ναπολεόνι, με τον Ιταλό να δίνει απάντηση που προξενεί απορίες και φουντώνει τις φήμες περί ΑΕΚ!
Την ώρα που οι φήμες και τα δημοσιεύματα σχετικά με το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Στέφανο Ναπολεόνι γίνονται ολοένα και μεγαλύτερα, μια κίνηση του Ιταλού επιθετικού έρχεται για να προσθέσει ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον στην υπόθεση. Και να επιβεβαιώσει πως προτεραιότητα του Ναπολεόνι είναι να παραμείνει στην Ελλάδα, παραμένοντας άγνωστη η φανέλα που θα φοράει από το καλοκαίρι και μετά.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του gazzetta.gro Ναπολεόνι δέχτηκε πριν από λίγες μέρες κρούση από την ιταλική Σασουόλο. Συγκεκριμένα, οι Ιταλοί ήρθαν σε επαφή με την πλευρά του παίκτη, αλλά η απάντησή που τους έδωσε δεν άφησε πολλά περιθώρια. «Ευχαριστώ πολύ αλλά ο παίκτης θα μείνει στην Ελλάδα και μετά το καλοκαίρι», ήταν η απάντηση του ατζέντη του Ναπολεόνι προς την Σασουόλο.
Μια απάντηση που αυξάνει την αγωνία για το που θα αγωνίζεται ο επιθετικός του Ατρόμητου μετά το καλοκαίρι. Διότι η απάντηση δεν ήταν «θα μείνει στον Ατρόμητο», αλλά «θα μείνει στην Ελλάδα», την ώρα που η ΑΕΚ έχει πολύ ψηλά στη λίστα της τον παίκτη, αλλά δεν φαίνεται να είναι και η μόνη ομάδα που ενδιαφέρεται γι' αυτόν. Σε ότι αφορά τον Ατρόμητο, έχει ξεκαθαριστεί πως θα γίνει κουβέντα με τον Ναπολεόνι - πιθανότατα μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος - αλλά είναι πολύ δύσκολο να παραμείνει στο Περιστέρι.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: