Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Ντομπρασίνοβιτς: «Δείξαμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα»

Ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς ευχαρίστησε τους παίκτες και τον κόσμο για τη νίκη και την εμφάνιση ενώ έκανε ειδική αναφορά στον τρόπο που αντέδρασαν άπαντες στην πίεση.

«Πρώτα θα ήθελα να συγχαρώ τους παίκτες και τους φιλάθλους μας. Έδειξαν την ποιότητά τους και θεωρώ πως αξίζαμε τους τρεις πόντους της νίκης. Δεν πρέπει να σταματήσουμε σ’ αυτό το παιχνίδι, να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος και επιμένω να λέω πως στο τέλος ο Άρης θα πανηγυρίσει την άνοδο. Οι παίκτες μας έδειξαν χαρακτήρα» δήλωσε αρχικά.

Για το ποια είναι η καλύτερη ομάδα: «Κατά τη γνώμη μου είμαστε καλύτερη ομάδα αλλά δεν το είχαμε δείξει μέχρι τώρα. Πρέπει να το δείξουμε και στα επόμενα ματς»

Για την απόδοση συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών: «Αρκετοί ποδοσφαιριστές που δεν ήταν καλοί στα προηγούμενα μας, φανέρωσαν σήμερα την ποιότητά τους. Ήταν και πιο αποφασισμένοι να πάρουν το παιχνίδι».

Για την πίεση: «Είναι πολύ θετικό πως αντέδρασαν οι παίκτες καθώς έδειξαν να διαχειρίζονται πολύ καλά την κατάσταση και αυτό με κάνει χαρούμενο. Όποιος θέλει να παίζει σε μια μεγάλη ομάδα σαν τον Άρη, πρέπει να αντέχει και στην πίεση».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: