Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Λέστερ – Γουέστ Χαμ!! (preview)

Με εννέα παιχνίδια να απομένουν μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, η ουραγός Λέστερ ευελπιστεί να κάνει το δικό της δυναμικό «comeback», ξεκινώντας με μία νίκη εντός έδρας κόντρα στην άκρως επικίνδυνη Γουέστ Χαμ.
Ο χρόνος για τη Λέστερ λιγοστεύει, όπως και τα όποια περιθώρια για παραμονή στα «σαλόνια» της Πρέμιερ Λιγκ.
Οι «αλεπούδες» βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις 19 βαθμούς σε 29 παιχνίδια, την ώρα που η γραμμή της σωτηρίας βρίσκεται αυτή τη στιγμή στους 26 βαθμούς, που αποτελεί συγκομιδή της Σάντερλαντ.
Μπορεί οι επτά βαθμοί με ένα παιχνίδι λιγότερο να μην φαντάζουν αδύνατοι για την παραμονή της στην κατηγορία, ωστόσο το γεγονός ότι έχει να πάρει νίκη από τις 10 Γενάρη, μετρώντας έξι ήττες στα τελευταία οχτώ παιχνίδια, προβληματίζει.
Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη, βρίσκονται σαφώς σε πολύ πιο άνετη θέση.
Απέχοντας έξι βαθμούς από το δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα, η Γουέστ Χαμ μπορεί να κοιτάει μόνο ανοδικά, παρόλο που οι ευρωπαϊκές θέσεις απέχουν από αυτή τουλάχιστον 11 βαθμούς.
Τα «σφυριά» κατάφεραν την προηγούμενη αγωνιστική να βάλουν τέλος στο αρνητικό ρεκόρ επτά αγώνων χωρίς νίκη, παίρνοντας το τρίποντο επί της Σάντερλαντ.
Η παράδοση είναι στο πλευρό της ομάδας του Σαμ Άλαρνταϊς, η οποία έχει παραμείνει αήττητη στα τελευταία επτά παιχνίδια πρωταθλήματος κόντρα στη Λέστερ (4 νίκες, 3 ισοπαλίες).

Αγωνιστικά νέα:

Λέστερ:
Πολύ πιθανή θεωρείται η παρουσία του Λάιαμ Μουρ στο βασικό σχήμα της Λέστερ για το ματς με τη Γουέστ Χαμ, μετά την επιστροφή του από τη Μπρέντφορντ στην οποία είχε παραχωρηθεί ως δανεικός.
Εκτός για το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι οι Χάμοντ και Μπακαγιόγκο, με προβλήματα σε καλάμι και γόνατο αντίστοιχα.
Γουέστ Χαμ:
Επιστροφή στη δράση για τον Γουίνστον Ριντ, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν αντιμέτωπος με τραυματισμό στο δικέφαλο.
Αντιθέτως, ο Σαμ Άλαρνταϊς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ένερ Βαλέντσια, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα στο δάχτυλο του ποδιού του.

Πιθανές ενδεκάδες:

Λέστερ: Σμάιχελ, Μουρ, Μόργκαν, Χουτ, Βασιλέφσκι, Σλουπ, Τζέιμς, Καμπιάσο, Βάρντι, Νάγκεντ, Ουγιόα
Γουέστ Χαμ: Αντριάν, Τζένκινσον, Κόλινς, Ριντ, Κρέσγουελ, Σονγκ, Κουγιατέ, Νομπλ, Ντάουνινγκ, Γιάρβις, Σακό
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: