Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Άρης… απ’ τα παλιά!!

Ο Άρης είναι εδώ! Μπροστά σε πολύ... λαό που γέμισε το Βικελίδης, οι «κίτρινοι» πήραν το μεγάλο ντέρμπι με τον Πανσερραϊκό (1-0) και πλέον τρεις ομάδες είναι σε απόσταση ενός βαθμού για την άνοδο.

Άρης… απ’ τα παλιά!
Ολοζώντανος για την άνοδο στη Football League έμεινε ο Άρης! Οι Θεσσαλονικείς ήθελαν μόνο νίκη και την πέτυχαν, επικρατώντας 1-0 του Πανσερραϊκού στο «καυτό» Βικελίδης (που ήταν σχεδόν γεμάτο μετά από πολύ καιρό)!

Έτσι, μείωσαν την απόστασή τους απ’ την κορυφή και τα «λιοντάρια» στον έναν βαθμό, όπως κάτι αντίστοιχο πέτυχε και η Καβάλα (ισόβαθμη με τον Άρη) που νίκησε τον… συνονόματο, Ακροποτάμου.

Ο κόσμος του έδινε βροντερό «παρών». Τραγουδούσε συνθήματα εξ΄αρχής. Και οι παίκτες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη μπήκαν στον αγώνα με στόχο να τους… ανταμείψουν. Ανέλαβαν τα ηνία της αναμέτρησης, πίεσαν τους φιλοξενούμενους, αλλά δίχως τις μεγάλη φάση μπροστά απ’ την εστία τους. Κι όσο περνούσε η ώρα, όλο και περισσότερο η ομάδα των Σερρών… ισορροπούσε την κατάσταση.

Θα μπορούσαν, βέβαια, οι κίτρινοι στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου μέρους να ανοίξουν το σκορ. Ο Ανδρούτσος όμως είπε εντυπωσιακά όχι στην εκτέλεση του Σουνά, ενώ με την… εκπνοή, οι γηπεδούχοι έχασαν σπουδαία τριπλή ευκαιρία με τους αμυντικούς του Πανσερραϊκού να διώχνουν σχεδόν πάνω στη γραμμή τις κοντινές προβολές των Σαμαρά και Γκόλια!

Ο τελευταίος, όμως, ήταν ο λόγος που το… Βικελίδης σηκώθηκε στο πόδι! Πώς; Μετά τη σύγχυση στην άμυνα των φιλοξενούμενων, ήταν αυτός που έκανε το σουτ μέσα απ’ την περιοχή και έγραψε το 1-0 (50’), πανηγυρίζοντάς το δεόντως! Ο Άρης είχε πλέον αυτό που ήθελε. Και μετά από ένα τέταρτο γεμάτο… νεύρα, ο Ολίσε -για χέρι- αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο 66’ και τα πράγματα έγιναν πιο σκούρα για τους Σερραίους. Και λίγο έλειψε στο 71’ να… ολοκληρωθεί η παράσταση, αλλά το εξαιρετικό σουτ του Ν Λουντούλου σταμάτησε στο δοκάρι!

Στο τελευταίο 20λεπτο, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και οι Θεσσαλονικείς έφτασαν άνετα -έχοντας και το αριθμητικό πλεονέκτημα- στη σπουδαία νίκη (κι ενώ στο 83’ ο Πόι είχε τεράστια ευκαιρία σε κεφαλιά-ψαράκι) με το τελικό 1-0 που τους έφερε στο -1 απ’ τον Πανσερραϊκό.

Άρης (Δ. Καλαϊτζίδης): Φυσέκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Λιόνης (68’ Λιόλιος), Καλογέρης, Γκόλιας, Πόι, Ν΄Λουντούλου, Καπνίδης (72’ Νάκας), Σουνάς, Σανιά

Πανσερραϊκός (Κ. Βασιλακάκης): Ανδρούτσος, Τριανταφύλλου Δ., Γαλακτερός, Σιάκκας, Βοσκόπουλος (39’ Καψάλης), Τριανταφύλλου Κ., Τσουκαλάς (77’ Ναουμτσέφσκι), Ολίσε, Μπονέρης, Ρούτσης, Γαϊδαρτζής (61’ Γκόγκας) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: