Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Μπορεί πρωταθλητής κι αύριο, μπορεί και…!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr δύο-τρία πράγματα για τον Ολυμπιακό, στο αγωνιστικό του κομμάτι.

Μπορεί πρωταθλητής κι αύριο, μπορεί και…

• Με νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΣ στα Γιάννινα και ήττα του Παναθηναίκού στη Λεωφόρο από τον Αστέρα, οι ερυθρόλευκοι στέφονται και μαθηματικά πρωταθλητές, αφού θα έχουν αποκτήσει διαφορά 12 βαθμών, την οποία οι πράσινοι δεν θα μπορούν να την καλύψουν στα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια τους ούτε με τέσσερις δικές τους νίκες και τον Ολυμπιακό να χάνει συνεχώς (!), αφού σε περίπτωση ισοβαθμίας ο Παναθηναϊκός μειονεκτεί από το γκολ του Τσόρι στο τελευταίο λεπτό του επεισοδιακού ντέρμπι της Λεωφόρου.

• Εάν, όμως, ο Παναθηναϊκός επιστρέψει στις νίκες, αρχής γενομένης από το παιχνίδι του με τον Αστέρα, ο Ολυμπιακός για να το πάρει το πρωτάθλημα γρήγορα και με ασφάλεια, οφείλει να κερδίσει κι αυτός, τόσο τον ΠΑΣ, όσο και τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, αμέσως μετά το Πάσχα, στο εξ αναβολής παιχνίδι.

• Άρα, βλέπουμε ότι μπορεί ο Ολυμπιακός να το πάρει κι από αύριο, αλλά μπορεί και να τραβήξει η βαλίτσα και να πάει για τέλη Απριλίου! Όλα ανοικτά είναι.

• Τώρα, πως θα παίξει ο Περέϊρα στα Γιάννινα; Μην περιμένετε εκπλήξεις. «Ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει» είναι ο Πορτογάλος, οπότε αναμένουμε Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μποτία, Σιόβα, Μαζουάκου, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Τσόρι, Ντοσεβί, Χάρα και Φορτούνη.

• Άλλωστε, είναι έξω τόσοι παίκτες: Μήτρογλου, Μανιάτης, Ντουρμάζ, Ομάρ κι ο Αφελάϊ, που βρίσκεται ακόμη στην Ολλανδία. Μάνι μάνι πέντε βασικοί. Έτσι από την 18άδα έμειναν έξω οι Αυλωνίτης και Μπουχαλάκης, δηλαδή οι δύο παίκτες που υπολογίζονται λιγότερο από τον Πορτογάλο προπονητή.

• Αντίθετα με τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΣ θα έχει μόλις μία απουσία, του τιμωρημένου Κοροβέση. Οπότε ο Πετράκης ουσιαστικά θα μπορέσει να βάλει την καλύτερή του ενδεκάδα σε ένα ματς, που μπορεί να κριθεί από μία-δύο στημένες φάσεις.

• Έτσι είχε προηγηθεί πέρσι ο ΠΑΣ επί του Ολυμπιακού στα Γιάννινα. Με ένα κόρνερ στο πρώτο λεπτό… *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: