Σάββατο 4 Απριλίου 2015

«Θα πούλαγα τον Στέρλινγκ αν ήταν στην ομάδα μου»!

Ενοχλημένος με την γενικότερη συμπεριφορά του Ραχίμ Στέρλινγκ απέναντι στη Λίβερπουλ εμφανίστηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς, φρόντισε να αναφέρει πως αν ο 20χρονος ήταν παίκτης του και είχε τη συγκεκριμένη στάση, θα προέβαινε στην πώλησή του!
Κανέναν παίκτη δεν βάζει πάνω από τον εαυτό του και τον σύλλογο στον οποίο εργάζεται ο Ζοσέ Μουρίνιο.
Ο προπονητής της Τσέλσι ερωτηθείς για την κατάσταση που επικρατεί γύρω από το όνομα του Ραχίμ Στέρλινγκ, εξέφρασε τη δική του άποψη, τονίζοντας πως θα έβαζε πωλητήριο στον Άγγλο, σε περίπτωση που βρισκόταν στην ομάδα του και είχε την αντίδραση που έχει στη Λίβερπουλ!
«Δεν μου αρέσουν οι παίκτες που δεν θέλουν να παίζουν για εμένα και τον σύλλογό μου. Η άποψή μου είναι ότι κάθε παίκτης έχει μία τιμή. Δεν έχει σχέση ποιος παίκτης», σημείωσε πρωτίστως.
«Εάν με ρωτήσετε για παράδειγμα αν ο Εντέν Αζάρ θέλω να φύγει από την Τσέλσι, θα σας πω όχι. Εάν όμως θέλει να φύγει, δεν θέλει να δουλέψει με εμένα και δεν θέλει να παίξει για την Τσέλσι, έχει τιμή; Νομίζω πως έχει. Αλλά καταλαβαίνω την φιλοσοφία των προπονητών και τον συλλόγων που θέλουν να κρατήσουν τους παίκτες με οποιοδήποτε κόστος. Η φιλοσοφία μου δεν είναι καλύτερη από αυτή, είναι απλά δική μου», υπογράμμισε.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: