Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Μεγάλο ντέρμπι στην Αγγλία!!

Με ελάχιστα περιθώρια πλέον για την πρώτη τετράδα, η Λίβερπουλ φιλοξενείται από την Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς» για την 31η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Μεγάλο ντέρμπι στην Αγγλία
Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ μετράει έξι νίκες στα τελευταία ισάριθμα παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ και φρόντισε να... συνεχίσει τα mind games που ξεκίνησε ο Ζοσέ Μουρίνιο όταν χαρακτήρισε τους «κανονιέρηδες» διεκδικητές του φετινού τίτλου.

Στο -7 από την κορυφή, αλλά με ματς περισσότερο από τους «μπλε» του Λονδίνου, η Άρσεναλ θα κάνει ό,τι μπορεί, έστω κι αν αυτή η προσπάθεια αποφέρει καρπούς μονάχα για τη δεύτερη θέση.

Στην αντίπερα όχθη, η Λίβερπουλ προέρχεται από την ήττα (2-1) από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι του «Άνφιλντ» πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων στα προκριματικά του Euro 2016. Αυτό το αποτέλεσμα άφησε τους «κόκκινους» στο -5 από την πρώτη τετράδα και το τρένο δείχνει να... χάνεται, όμως πρέπει να γίνει η ύστατη προσπάθεια από το σύνολο του Μπρένταν Ρότζερς. Ακόμα κι αν οι τελευταίες μέρες έχουν κύριο θέμα τον Ραχίμ Στέρλινγκ και όχι το αγωνιστικό κομμάτι και τη συγκέντρωση στο παιχνίδι του «Έμιρεϊτς».

Στα αγωνιστικά, η συμμετοχή του Ντάνι Γουέλμπεκ για τους γηπεδούχους θα κριθεί την τελευταία στιγμή λόγω του προβλήματος στο γόνατο που αποκόμισε στο ματς της Αγγλίας με τη Λιθουανία. Οι Αρτέτα, Τσάμπερλεϊν, Ντεμπισί και Ντιαμπί δεν θα παίξουν παρά το γεγονός πως επέστρεψαν στις προπονήσεις, ενώ ο Γουίλσιρ έμεινε εκτός, αφού έχει ακόμα αρκετό έδαφος να καλύψει.

Για τη Λίβερπουλ, οι Τζέραρντ και Σκρτελ θα εκτίσουν την πρώτη από τις τρεις αγωνιστικές της τιμωρίας τους, επέστρεψε ο Λούκας, διαθέσιμος ο Στάριτζ παρά το γεγονός πως δεν έχει αναρρώσει πλήρως από νέο μυϊκό πρόβλημα, ενώ παρών θα είναι και ο Ραχίμ Στέρλινγκ. Εξαιρετικά αμφίβολος με πρόβλημα στους προσαγωγούς ο Άνταμ Λαλάνα.

Το πρόγραμμα της 31ης αγωνιστικής:

Σάββατο, 04/04
Άρσεναλ - Λίβερπουλ (14:45)
Έβερτον - Σοαυθάμπτον (17:00)
Λέστερ - Γουέστ Χαμ (17:00)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (17:00)
Σουόνσι - Χαλ (17:00)
Γουέστ Μπρομ - QPR (17:00)
Τσέλσι - Στόουκ (19:30)

Κυριακή, 05/04
Μπέρνλι - Τότεναμ (15:30)
Σάντερλαντ - Νιούκαστλ (18:00)

Δευτέρα, 06/04
Κρίσταλ Πάλας - Μάντσεστερ Σίτι (22:00)

Η επόμενη αγωνιστική
Σουόνσι - Έβερτον
Σαουθάμπτον - Χαλ
Σάντερλαντ - Κρίσταλ Πάλας
Τότεναμ - Άστον Βϊλα
Γουέστ Μπρομ - Λέστερ
Γουέστ Χαμ - Στοουκ
Μπέρνλι - Άρσεναλ
QPR - Τσέλσι
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μάντσεστερ Σίτι
Λίβερπουλ - Νιούκαστλ



Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: