Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Σουόνσι - Χαλ! (preview)

Με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς οι οποίοι θα βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, ταξιδεύει η Χαλ στο «Λίμπερτι» για την αναμέτρηση με τη Σουόνσι.
Με τη σωτηρία να είναι σχεδόν εξασφαλισμένη, η Σουόνσι θέλει μέχρι το τέλος της σεζόν να παρουσιάσει ένα αξιοπρεπές σύνολο που θα διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί.
Οι τρεις νίκες στα τελευταία πέντε της παιχνίδια δείχνουν τη φόρμα στην οποία βρίσκεται, αν και στο τελευταίο της ματς με την Άστον Βίλα, η ισοπαλία ίσως θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.
Στο αντίπαλο στρατόπεδο, τα περιθώρια έχουν στενέψει ασφυκτικά. Η Χαλ μετράει τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη και μοιραία βρίσκεται στην 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 28 βαθμούς, μόλις τρεις δηλαδή από την επικίνδυνη ζώνη.
Ενθαρρυντική για τις «τίγρεις» είναι η εμφάνιση κόντρα στην Τσέλσι την περασμένη αγωνιστική, σε ένα ματς που θα μπορούσαν να είχαν πάρει τον βαθμό τις ισοπαλίας.

Αγωνιστικά νέα:

Σουόνσι:
Ένας τραυματισμός στον αστράγαλο αναγκάζει τον Τομ Κάρολ να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες έξι εβδομάδες.
Μοιρασμένες είναι πιθανότητες συμμετοχής του Τζέφερσον Μοντέρο, του οποίου η συμμετοχή θα κριθεί την τελευταία στιγμή.
Την ίδια ώρα, ο Μονκ σκέφτεται να ξεκουράσει τον Κι Σουνγκ-Γιουνγκ μετά το μεγάλο ταξίδι που είχε προερχόμενος από της διεθνείς υποχρεώσεις του με την Νότιο Κορέα.
Χαλ:
Την δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του εκτίει ο Τομ Χάντλστοουν ο οποίος δεν θα δηλώσει το παρών στο ματς με τη Σουόνσι στο «Λίμπερτι».
Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι Μοχάμεντ Ντιαμέ και Τζέιμς Τσέστερ με αποτέλεσμα να υπολογίζονται από τον Στιβ Μπρους για την εν λόγω αναμέτρηση.
Δεδομένη η απουσία του Νίκιτσα Γέλαβιτς ο οποίος πιθανότατα θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο πόδι.

Πιθανές ενδεκάδες:

Σουόνσι: Φαμπιάνσκι, Νότον, Φερνάντες, Γουίλιαμς, Τέιλορ, Κορκ, Ντάιερ, Ράουτλετζ, Σίγκουρντσον, Γκομίς
Χαλ: ΜακΓκρέγκορ, Ντόουσον, Μπρους, ΜακΣέιν, Ελμοχαμαντί, Ρόμπερτσον, Μέιλερ, Λίβερμορ, Ραμίρεζ, Ντιαμέ, Εντόι
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: