Σάββατο 4 Απριλίου 2015

«Δεν ξέρουν με ποια ομάδα παίζουν»

Νέες βολές κατά του Ηρακλή εξαπέλυσε ο Βαγγέλης Πλεξίδας με αφορμή τη διενέργεια αντί ντόπινγκ κοντρόλ που ζήτησε ο Γηραιός.

Νέα φραστική επίθεση κατά του Ηρακλή εξαπέλυσε ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ Βαγγέλης Πλεξίδας, ρίχνοντας λάδι στη φωτιά ένα 24ωρο πριν την διεξαγωγή του αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων στο Καυτανζόγλειο. Ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί», με αφορμή το αίτημα του Γηραιού για διενέργεια ελέγχου ντόπινγκ έκανε λόγο για συνεχιζόμενες επιθέσεις κατά της ΑΕΛ που εξυπηρετούν συμφέροντα άλλων, προσθέτοντας, παράλληλα, πως η ομάδα του θα απαντήσει στο γήπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Πλεξίδα στην εφημερίδα «Ελευθερία»: «Αυτή τη στιγμή στον Ηρακλή έχουν μπερδευτεί και δεν ξέρουν με ποια ομάδα παίζουν. Μόνο έτσι μπορώ να εξηγήσω το γεγονός ότι ζήτησαν ντόπινγκ κοντρόλ. Ξέχασαν ότι η ΑΕΛ είναι υπόδειγμα καθαρότητας και δεν μετέχει σε παιχνιδάκια που αρέσουν σε ορισμένους. Δεν καταλαβαίνω αν εξυπηρετούν δικά τους συμφέροντα ή άλλων, άθελα ή θελημένα. Αυτές οι επιθέσεις και η συνεχιζόμενη αντιπαλότητα δεν είναι τυχαία γεγονότα. Οι παίκτες μας θα δώσουν την απάντησή τους μέσα στο γήπεδο σε ένα παιχνίδι που δεν έχει καμία διαφορά με τα υπόλοιπα που έχουμε δώσει μέχρι τώρα. Αυτή είναι και η διαφορά στη φιλοσοφία μας».

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Σούλης Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα του Καυτανζογλείου, την οποία συνθέτουν οι Αποστολίδης, Μπαλασάκης, Μπόγιοβιτς, Πίντο, Φλεριβάλ, Ελιομάρ, Ν' Γκεσάν, Σέρτζιο, Γιάντσης, Δεληζήσης, Καρανίκας, Κοντοδήμος, Κουρτεσιώτης, Μελισσάς, Νεμπεγλέρας, Πινδώνης, Σταθάκης, Μπανούσης, Παμλίδης. Εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Σαρακατσάνος και ο τραυματίας Μουλόπουλος.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: