Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Τσέλσι – Στόουκ! (preview)

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία της Πρέμιερ Λιγκ η Τσέλσι ξέρει ότι δεν πρέπει ν' αφήσει άλλο το... γκάζι και να επιτρέψει στη Μάντσεστερ Σίτι να ελπίζει. Σήμερα υποδέχεται τη Στόουκ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για την 31η αγωνιστική του κορυφαίου πρωταθλήματος, με τους «πότερς» να μην καταφέρνουν και πολλά στο Λονδίνο.  
Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος πήρε σπουδαία νίκη (3-2) στην έδρα της Χαλ, σ' ένα ματς που το εύκολο 2-0 των πρώτων λεπτών έγινε 2-2 κι έπειτα χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για να μην χαθούν ακόμα δύο βαθμοί μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τη Σαουθάμπτον.
Το «τρίποντο» ήρθε, η διαφορά από τη δεύτερη Σίτι είναι στους εφτά βαθμούς με ματς λιγότερο και όλα είναι με το μέρος των «μπλε». Ο «special one» ξέρει πως η Στόουκ δεν θα θελήσει να βγει και πολύ από το μισό γήπεδο σήμερα και γι' αυτό προετοίμασε τους ποδοσφαιριστές του για ένα παιχνίδι που θα χρειαστούν δυνάμεις...
Οι «πότερς» σε 13 ματς στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για την Πρέμιερ Λιγκ έχουν μονάχα μια νίκη και αυτό είναι αρκετό για τους οπαδούς τους ώστε να μην... περιμένουν πολλά από την ομάδα τους, δίχως αυτό όμως να είναι απαγορευτικό για μια ακόμη προσπάθεια μήπως κι έρθει έστω ένας βαθμός. Το σύνολο του Μαρκ Χιουζ, πάντως, προέρχεται από δύο αρνητικά αποτελέσματα, έχοντας ηττηθεί 1-0 με κακή εμφάνιση από τη Γουέστ Μπρομ στο «Χόθορνς» και 2-1 από την Κρίσταλ Πάλας στο «Μπριτάνια» σ' ένα ματς όπου οι γηπεδούχοι έμειναν με πολλά παράπονα από τη διαιτησία.
Επί του αγωνιστικού, ο Ντιέγκο Κόστα είναι διαθέσιμος, δεν είναι καθόλου σίγουρη όμως η συμμετοχή του στο αρχικό σχήμα της Τσέλσι λόγω του μυϊκού τραυματισμού που δεν του επέτρεψε να παίξει με την εθνική ομάδα της Ισπανίας. Ο μοναδικός απών για τους Λονδρέζους, εδώ και αρκετό καιρό, είναι ο Μίκελ.
Για τους φιλοξενούμενους, ο Τζόναθαν Γουόλτερς βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του, επιστρέφει ο Μαρκ Μουνιέσα, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Βίκτορ Μόουζες αφού ανήκει στην Τσέλσι.
Πιθανές ενδεκάδες:
Τσέλσι (4-2-3-1): Κουρτουά – Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα – Μάτιτς, Φάμπρεγας – Γουίλιαν, Όσκαρ, Αζάρ – Ρεμί
Στόουκ (4-5-1): Μπέγκοβιτς – Μπάρντσλεϊ, Σόουκρος, Γουίλσον, Βόλσιντ – Κάμερον, Γουόλτερς, Ενζονζί, Γουέλαν, Μόουζες – Κράουτς
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: