Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Πυρ και… μανία η Άρσεναλ!! (video)

Πήρε φόρα η Άρσεναλ! Ούτε κόντρα στη Λίβερπουλ έκανε… στάση το «τρένο» του Βενγκέρ, με τους «κανονιέρηδες» να διαλύουν με 4-1 τους «κόκκινους» στο «Έμιρεϊτς» και να φτάνουν στην 7η σερί τους νίκη!

Πυρ και… μανία η Άρσεναλ! (video)
Αυτό δεν ήταν παιχνίδι, αλλά… μακελειό στο «Έμιρεϊτς»!

Η Άρσεναλ φρόντισε από το πρώτο ημίχρονο να «τελειώσει» το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, την οποία συνέτριψε με 4-1, με αποτέλεσμα να φτάσει στην έβδομη σερί της νίκη, ενώ από την άλλη το… όνειρο του Champions League της επόμενης σεζόν για τους «κόκκινους» ολοένα και να απομακρύνεται!

Μόλις οκτώ λεπτά χρειάστηκαν οι «κανονιέρηδες» στο τέλος του πρώτου μέρους ώστε να βάλουν τις γερές βάσεις για το «τρίποντο» χάρη σε τέρματα των Μπεγερίν (37’), Εζίλ (40’) και Σάντσες (45’). Ο Χέντερσον μείωσε με πέναλτι στο 76’, με τον Τσαν να αποβάλλεται στο 84’ και τον Ζιρού να βάζει το… κερασάκι στην τούρτα, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η Άρσεναλ φρόντισε να δείξει από νωρίς τις επιθετικές προθέσεις της με τον Ράμσεϊ. Παρ’ όλα αυτά, η Λίβερπουλ δεν… πτοήθηκε, χάνοντας μία πολύ σπουδαία ευκαιρία στο 19’ με τους Μάρκοβιτς και Στέρλινγκ! Όμως, από το 37’ και μετά οι «κανονιέρηδες» αποφάσισαν να… τελειώσουν την υπόθεση ντέρμπι, καθώς από εκείνο το σημείο και έπειτα άρχισε η «καταιγίδα»!

Ο Μπεγερίν ήταν αυτός που άνοιξε τους… ουρανούς για την ομάδα του Βενγκέρ, για να τον ακολουθήσει ο Εζίλ τρία λεπτά αργότερα (40’) και τον Αλέξις Σάντσες να βάζει κι αυτός το… λιθαράκι του στο 45’!

Σχεδόν ίδιο ήταν το σκηνικό και στο δεύτερο μέρος. Οι γηπεδούχοι έκαναν ό,τι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο, με τους «κόκκινους» να μη δείχνουν πως μπορούν να αντιδράσουν. Παρ’ όλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν «σημάδια ζωής» στο 76’ με το εύστοχο πέναλτι του Χέντερσον, αλλά η Άρσεναλ δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, η οποία ήταν στα… γαλλικά, αφού ο Ζιρού στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 4-1.



Οι συνθέσεις:


Άρσεναλ: Οσπίνα, Μπεγερίν, Μερτεσάκερ, Κοσιελνί (49' Παουλίστα), Μονρεάλ, Κοκλέν, Καθόρλα, Ράμσεϊ (62' Φλαμινί), Εζίλ (73' Γουέλμπεκ), Σάντσες, Ζιρού.

Λίβερπουλ: Μινιολέ, Τσαν, Κ. Τουρέ, Σακό, Χέντερσον, Λούκας, Άλεν, Μορένο, Μάρκοβιτς (45' Στάριτζ), Κουτίνιο, Στέρλινγκ.

Το πρόγραμμα της 31ης αγωνιστικής:

Σάββατο, 04/04

Άρσεναλ - Λίβερπουλ 4-1
(37’ Μπεγερίν, 40’ Εζίλ, 45’ Σάντσες, 90+1’ Ζιρού-76’ πεν. Χέντερσον)

Έβερτον - Σαουθάμπτον (17:00)
Λέστερ - Γουέστ Χαμ (17:00)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (17:00)
Σουόνσι - Χαλ (17:00)
Γουέστ Μπρομ - QPR (17:00)
Τσέλσι - Στόουκ (19:30)

Κυριακή, 05/04

Μπέρνλι - Τότεναμ (15:30)
Σάντερλαντ - Νιούκαστλ (18:00)

Δευτέρα, 06/04

Κρίσταλ Πάλας - Μάντσεστερ Σίτι (22:00)

Η επόμενη (32η) αγωνιστική

Σουόνσι - Έβερτον
Σαουθάμπτον - Χαλ
Σάντερλαντ - Κρίσταλ Πάλας
Τότεναμ - Άστον Βίλα
Γουέστ Μπρομ - Λέστερ
Γουέστ Χαμ - Στόουκ
Μπέρνλι - Άρσεναλ
ΚΠΡ - Τσέλσι
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μάντσεστερ Σίτι
Λίβερπουλ - Νιούκαστλ *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: