Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Γουέστ Μπρομ – ΚΠΡ! (preview)

Μεγάλης κρισιμότητας παιχνίδι χαρακτηρίζεται αυτό ανάμεσα στη Γουέστ Μπρομ και την ΚΠΡ, με τους Ρέιντζερς να θέλουν απαραιτήτως ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε μία ομάδα των «κυβικών» τους, ώστε να παλέψουν για τη σωτηρία στις εναπομείναντες αγωνιστικές.
Τουλάχιστον τέσσερις βαθμούς στα δύο επόμενα παιχνίδια χρειάζεται η ΚΠΡ για να έχει ελπίδες παραμονής της στην Πρέμιερ Λιγκ, σύμφωνα με τον προπονητή της, Κρις Ράμσεϊ.
Οι Ρέιντζερς βρίσκονται στην 19η θέση με 22 βαθμούς, την ώρα που η Σάντερλαντ που αυτή τη στιγμή «σώζεται» βρίσκεται στους 26. Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς πως το συγκεκριμένο παιχνίδι μόνο «must-win» μπορεί να χαρακτηριστεί για τους Λονδρέζους.
Από την άλλη πλευρά, η γηπεδούχος Γουέστ Μπρομ μπορεί να απέχει από τις θέσεις του υποβιβασμού, ωστόσο μόνο άνετα δεν μπορεί να νιώθει με τους 33 βαθμούς που έχει συλλέξει.
Στόχος των «baggies» είναι η όσο το δυνατόν γρηγορότερη παραμονή στην κατηγορία, ώστε να μην χρειαστεί να μπει στη «μάχη» της σωτηρίας στις τελευταίες αγωνιστικές.

Αγωνιστικά νέα:

Γουέστ Μπρομ:
Χωρίς τον Κρεγκ Ντόουσον, ο οποίος αποβλήθηκε λανθασμένα στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι, θα αγωνιστεί κόντρα στην ΚΠΡ η Γουέστ Μπρομ.
Πιθανή είναι η επιστροφή του Μπεραχίνο και Ιντέγε στην αγωνιστική δράση μετά τους τραυματισμούς που είχαν αμφότεροι, κάτι που δεν ισχύει και για τον Κάλουμ ΜακΜάναμαν ο οποίος έχει τεθεί εκτός λόγω τραυματισμού στο πόδι.
ΚΠΡ:
Στο Λονδίνο αναμένεται να μείνουν οι Λερόι Φερ και Ρίτσαρντ Νταν που αντιμετωπίζουν ενοχλήσεις και είναι οι μοναδικές -καινούριες- απουσίες για τον Κρις Ράμσεϊ.
Στην Γουέστ Χαμ επέστρεψε για θεραπεία ο Μάουρο Ζάρατε, ο οποίος θα επιστρέψει στους Ρέιντζερς μόλις αναρρώσει πλήρως μετά τον τραυματισμό του.

Πιθανές ενδεκάδες:

Γουέστ Μπρομ: Μάιχιλ – ΜακΌλεϊ, Γουίσντομ, Όλσον, Λέσκοτ – Σεσενιό, Φλέτσερ, Γκάρντνερ, Μπερντ – Ιντέγε, Μπεραχίνο
ΚΠΡ: Γκριν – Ίσλα, Ονουόχα, Κόκερ, Φέρντιναντ – Φίλιπς, Μπάρτον, Σάντρο, Βάργκας – Ζαμόρα, Όστιν
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: