Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

«Χοντραίνει» για τα καλά το... παιχνίδι!!

Η Εστουδιάντες εμφανίζεται αποφασισμένη να ζητήσει 14,5 εκατ. ευρώ για τον Κουίδο Καρίγιο και ενώ καμία προσφορά δεν την... συγκινεί έως τώρα.
«Χοντραίνει» για τα καλά το... παιχνίδι με Καρίγιο και Εστουδιάντες! ΜΜΕ στην Αργεντινή όπως η Diario Hoy μεταδίδουν πως η ομάδα του θέλει 14,5 εκατ. ευρώ για το 100% των δικαιωμάτων του παίκτη! Παράλληλα οι έως τώρα προτάσεις που έχουν γίνει για τον Αργεντίνο στράικερ δεν ικανοποιούν την ομάδα του. Οι «Φοιτητές» θέλουν μία καλή πρόταση για τουλάχιστον το 60% των δικαιωμάτων του παίκτη για να ξεκινήσουν σοβαρές διαπραγματεύσεις.
Ίντερ και Μονακό παρουσιάζονται πρόθυμες να δώσουν 6,7 εκατ. ευρώ για το 80% του ποδοσφαιριστή. Ένα ποσό που πάλι δεν... πείθει την Εστουδιάντες. Στον αργεντίνικο σύλλογο δεν επιθυμούν να βιαστούν. Έχουν στο πλάνο τους να περιμένουν τον Ιούνιο, θεωρώντας από τις 15 Ιουνίου θα υπάρξει πιο μεγάλη κινητικότητα αλλά και αποφασιστικότητα από τις ομάδες. Παράλληλα μέλη του Δ.Σ. της ομάδας διέψευσαν στον Τύπο της χώρας πως έχει γίνει deal για τον παίκτη έναντι του ποσού των 8,9 εκατ. ευρώ.
«Μακάρι να ήταν αλήθεια διότι αυτά τα χρήματα θα ήταν πολύ καλά για ένα ποσοστό του παίκτη που θέλουμε να δώσουμε αλλά όχι. Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά. Θα δούμε στην συνέχεια. Εάν μας έρθει η πρόταση που να μας ικανοποιεί θα την αξιολογήσουμε και θα δράσουμε ανάλογα», ήταν η επισήμανση από διοικητικής πλευράς στην Εστουδιάντες.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: