Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

«Μπορούσαμε να κλέψουμε τη νίκη στο τέλος» (audio)

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο αμυντικός του Ατρομήτου Γιάννης Κοντοές και αναφέρθηκε στο χθεσινό ματς της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Σε ένα μίνι πρωτάθλημα όπως είναι τα πλέι οφ παίζουν σημαντικό ρόλο οι έδρες. Εμείς έχοντας κάνει καλή πορεία στο πρωτάθλημα θέλαμε τη νίκη, όμως, δεν τα καταφέραμε. Δεν ξέρω αν την αξίζαμε μπορούσαμε πάντως με τις δύο ευκαιρίες στο τέλος να την κλέψουμε».

Για τον ΠΑΟΚ: «Και οι τέσσερεις ομάδες που αγωνίζονται στα πλέι οφ είναι από τις καλές. Ο ΠΑΟΚ είναι από τις ομάδες που είναι αναγκασμένες να πρωταγωνιστούν. Φέτος ξεκίνησε πολύ καλά, μπήκαν υψηλοί στόχοι, όμως, μετά κάπου χάθηκε».

Για το πώς περίμενε τον ΠΑΟΚ: «Τον περίμενα όπως ακριβώς εμφανίστηκε. Ήταν ένας ΠΑΟΚ που περιμέναμε. Είχε απουσίες κάποιων παικτών, κάποιους άλλους που γύρισαν από τραυματισμούς. Εμείς παίζαμε εντός,  πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να τον κερδίσουμε, παίζαμε στην έδρα μας και θέλαμε να ξεκινήσουμε με το δεξί όμως δεν τα καταφέραμε».

Για την συνέχεια των πλέι οφ: «Δεν ρίχνουμε λευκή πετσέτα. Ακόμη είναι 1η αγωνιστική, παίζουμε τώρα στον Παναθηναϊκό σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα με πολύ κόσμο. Ρεαλιστικά κυνηγάμε την 2η θέση στα πλέι οφ».

Για το αν ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί μετά τη χθεσινή του νίκη: «Και ο Παναθηναϊκός και οι άλλες ομάδες είχαν πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους. Χθες μέχρι το ημίωρο δεν φαινόταν ότι θα πάρει τέτοια έκταση το σκορ με τον Αστέρα. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν πλασματικό, βέβαια, απλά παιχνίδι με παιχνίδι διαφέρει. Θα προκύψουν κούραση, κάρτες, πιθανώς και τραυματισμού. Ήταν απλά μια νίκη που του δίνει ψυχολογικό αβαντάζ».

Για τον Ναπολεόνι και το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ: «Είναι ένας πολύ καλός παίκτης που θα ταίριαζε σε όλες τις μεγάλες ομάδες. Οι κινήσεις της διοίκησης, όταν ανανεώνουν παίκτες όπως ο Ναπολεόνι ή ο Ουμπίδες μας δίνουν μια σιγουριά».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Κοντοές στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:



Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: