Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

«Βόμβα» ανακριτή με Χιου Ντάλας!!

Ως μάρτυρας πήγε στον ειδικό ανακριτή ο πρώην αρχιδιαιτητής Χιου Ντάλας! Διπλός περιοριστικός όρος σε Μπριάκο. Πρώην παίκτες της Βέροιας παρουσιάστηκαν στον Ανδρεάδη!
O ειδικός ανακριτής διαφθοράς Γιώργος Ανδρεάδης, συνεχίζει το έργο του σχετικά με την εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο. Αίσθηση λοιπόν προκάλεσε η παρουσία του Σκοτσέζου Χιου Ντάλας, που κλήθηκε από τον ειδικό ανακριτή ως μάρτυρας για να πει τι ξέρει για την εγκληματική οργάνωση και φυσικά θα έχουν μεγάλο διαφορά, όσα αποκαλύψει!
Νωρίτερα παρουσιάστηκε μπροστά του ο πρώην αρχιδιαιτητής Θανάσης Μπριάκος για να απολογηθεί ως κατηγορούμενος. Μετά από μία ώρα στο γραφείο του Ανδρεάδη, ολοκληρώθηκε η απολογία του και πήγε στο γραφείο του εισαγγελέα. Τελικά του επεβλήθη διπλός περιοριστικός όρος, δηλαδή απαγόρευση ενασχόλησης με το άθλημα και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, γεγονός που προκάλεσε τον εκνευρισμό Μπριάκου που αποχώρησε οργισμένος από την Ευελπίδων!
Επίσης παρουσιάστηκαν τρεις ποδοσφαιριστές της Βέροιας που είχαν αγωνιστεί στο β' ηµίχρονο του προ διετίας αγώνα µε τον Ολυµπιακό και δεν έχουν καταθέσει ενόρκως στον ειδικό ανακριτή, για να τους απαγγελθούν κατηγορίες. Ο πρώτος είναι ο Αλέξανδρος Καλογέρης που είχε µπει αλλαγή στο 49' στη θέση του Γεωργέα. Ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στις 15 Ιουνίου.
Ακολούθησε ο Κωνσταντίνος Μπάρμπας που παίζει τώρα στον Ολυμπιακό Βόλου και πήρε προθεσμία για τις 8 Ιουνίου. Αντιθέτως απολογήθηκε ο πρώην παίκτης της Βέροιας Γιώργος Σκαθαρούδης.
Ολοι τους εμπλέκονται στον αγώνα του 2013 με τον Ολυμπιακό (3-0) στο Καραϊσκάκη που έχει χαρακτηριστεί ύποπτος για στοιχηματική χειραγώγηση και κατηγορούνται για δωροδοκία -δωροληψία με σκοπό την αλλοίωση αποτελέσματος συμφωνα με τον 4049 του 2012.
Ο Θανάσης Μπριάκος
*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: