Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Αθώος λόγω αμφιβολιών!!

Γράφουν οι Γρηγόρης Κόκκινος και Κωστής Ραπτόπουλος 
Φοβερά και τρομερά πράγματα στην υπόθεση του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Βέροια 3-0. Όλοι περιμέναμε να δούμε πια θα είναι η επόμενη μέρα και αν τελικά κληθεί και ο Ολυμπιακός σε απολογία πέρα από τη Βέροια και τώρα μας λένε ότι δεν τρέχει τίποτα όλα είναι καλά και ωραία. Η πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ έκρινε αθώα την Βέροια λόγο αμφιβολιών.

Πια Βέροια αθωώθηκε, ρε ταγάρι, με δουλεύεις τώρα; Ο Ολυμπιακός κρίθηκε αθώος και έγινε ρόμπα ο Γεωργέας με τον Τίγρη . Τεράστια επικοινωνιακή νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ του Μελισανίδη, αφού είναι σαν να του λέει ότι έχεις πολλά ψωμιά να φας ακόμα για να μπορέσεις να μου κάνεις μαγκιά. Κάτσε στα αυγά σου και τα λέμε του χρόνου Κούλα.

Δεν ξέρω τι κάθεσαι και μου τσαμπουνάς, αυτό που γνωρίζω είναι ότι ενώ όλη η υπόθεση ήταν σε εξέλιξη και την στιγμή που όλοι φώναζαν ότι δεν γίνεται να στηθεί σε σκορ ένα παιχνίδι από μια ομάδα αλλά από δυο, έρχεται η ΕΠΟ να λέει αθώος λόγω αμφιβολιών. Τι να περιμένει τώρα ο φίλαθλος και σε ποια εξυγίανση μπορεί να ελπίζει όταν βλέπει τέτοια πράγματα;

Θα ήταν τεράστιο σκάνδαλο αν συνέχιζε η ιστορία αυτή μόνο με την Βέροια κατηγορούμενη. Από την στιγμή που προχωρούσε η ιστορία θα έπρεπε να κληθεί και ο Ολυμπιακός, οπότε σου η ΕΠΟ λέει κάτσε να τελειώνουμε την ιστορία μια ώρα αρχύτερα. Το πρόβλημα για τη Βέροια αρχίζει από εδώ και έπειτα, αφού του χρόνου με τον Βρύζα την βλέπω πρώτο φαβορί για υποβιβασμό, ο «απατημένος» δεν θα το αφήσει έτσι το ζήτημα.

Δεν ξέρω αν το είδες στη γυάλα σου η αν σου σφύριξαν τίποτα περίεργο, σου υπενθυμίζω ότι ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε να παίρνει ενώσεις και την Βέροια δεν θα την αφήσει έτσι. Μη με βάζεις στο τριπάκι και μιλάμε για άλλα τώρα, το θέμα μας είναι η απόφαση που δείχνει ότι δεν θα αλλάξει τίποτα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Ολυμπιακός, ο σοφός τα φωνάζει χρόνια τώρα, ότι μόνο έτσι κάνεις κουμάντο στο ελληνικό ποδόσφαιρο και κάνεις όνειρα για πρωταθλήματα. Το μεγάλο πρόβλημα για τον Ιβάν είναι ότι ανεβαίνει και ο Τίγρης και τα μέτωπα είναι δυο πλέον και όχι ένα.



Δεν υπάρχει ελπίδα

Το πήρα απόφαση, δεν πρόκειται να δούμε ποτέ στην Ελλάδα φως στις υποθέσεις των στημένων αγώνων. Μπορεί οι εισαγγελείς να κάνουν την δουλειά τους σωστά και όμορφα αλλά με αυτά που βλέπουν τα μάτια μας, πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι δεν πρόκειται να δει το φως της δημοσιότητας τίποτα. Δεν το γράφω με αφορμή της απόφασης για την Βέροια, εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι. Το γράφω γιατί σε ολόκληρο τον πλανήτη, υπήρξαν υποθέσεις που πήραν το δρόμο της δικαιοσύνης και πλήρωσαν οι υπαίτιοι. Στην Ελλάδα, δυο πράγματα ισχύουν. Η το ποδόσφαιρο μας είναι αγγελικά πλασμένο ή βάλτε εσείς με το μυαλό σας ότι θέλετε.

Ιβάν Σαββίδης

Λένε στην πιάτσα ότι ο Σαββίδης προσπαθεί να πάρει τις ενώσεις με το μέρος του. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν το κάνει, αλλά το λάθος που είναι; Δεν ξέρουμε στην Ελλάδα πως λειτουργεί το σύστημα και με ποιον τρόπο μπορεί μια ομάδα να κάνει πρωταθλητισμό; Αν και εφόσον έχει μπει σε μια τέτοια διαδικασία και κάνει αυτό που θα του δώσει το δικαίωμα να επενδύει στην ομάδα του χρήματα, διασφαλίζοντας στο μέλλον την ίδια του την επένδυση. Μη με βάζετε στην λογική του σωστού η λάθος, δεν υπάρχουν αυτά σε μια χώρα που επικρατεί το παράλογο και ο νόμος του ισχυρού. Με τα όπλα που σε παίζουν, με τα ίδια θα παλέψεις. Όσοι πιστεύουν ότι απέναντι στις πυρηνικές κεφαλές των άλλων, εσύ μπορείς να πολεμήσεις με τόξα, ζούνε σε άλλο πλανήτη.


Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος 
ΚΟΚ Η Βέροια αθωώθηκε, ρε απίθανε, όχι ο Μαρινάκης
ΡΑΠ Με αυτή την απόφαση ο Μαρινάκης αθωώθηκε

Ραπτόπουλος

Τσατσάκι
Κάποιος μεγάλος μάγκας στο χώρο μου σφύριξε ότι ο Ηρακλής φίλησε το δαχτυλίδι του μεγάλου. Εφόσον έρθουν δανεικοί τη νέα χρονιά από τον Ολυμπιακό να δω τι θα λένε ο Μάνος και οι υπόλοιποι

Κρήτη
Μπορεί ο Μαχλάς και η παρέα του να θέλουν αθόρυβα και σωστά να πάνε την ομάδα στην Γ Εθνική, υπάρχει όμως μεγάλη μερίδα του κόσμου της ομάδας που αντιδρά. Μήπως θα πρέπει οι άνθρωποι του Άρη να αρχίσουν να διαβάζουν και κρητικές εφημερίδες.

Τσίπρας

Το ότι άνθρωπος του Καραϊσκάκη Άρτας είναι κολλητός του Τσίπρα και τον πλησίασε για τους δεύτερους της Γ' Εθνικής το γνωρίζετε; Μπορεί και να το γνωρίζετε. Το ότι ο Άρης περιμένει από εκεί την εξέλιξη για να δει αν θα παίξει μπαράζ, το ξέρατε;

 *Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: