Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Με Βάρντι και Όστιν η Αγγλία!!

Στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας ενόψει της φιλικής αναμέτρησης κόντρα στην Ιρλανδία και το ματς για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2016 με αντίπαλο τη Σλοβενία, κλήθηκαν για πρώτη φορά οι Τζέιμι Βάρντι, Τσάρλι Όστιν και Τομ Χίτον. Διαβάστε τους υπόλοιπους παίκτες.
Νέα πρόσωπα έχει η αποστολή της εθνικής Αγγλίας ενόψει των παιχνιδιών που θα δώσει στις αρχές Ιουνίου.
Ο Ρόι Χότζον κάλεσε για πρώτη φορά τους Τζέιμι Βάρντι, Τσάρλι Όστιν και Τομ Χίτον, οι οποίοι θα διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους είτε στο φιλικό παιχνίδι των «τριών λιονταριών» κόντρα στην Ιρλανδία (7/6), είτε στην αναμέτρηση για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2016 στη Γαλλία κόντρα στη Σλοβενία (14/6).
Απών από την κλήση του ομοσπονδιακού προπονητή είναι ο στράικερ της Τότεναμ, Χάρι Κέιν, ο οποίος κλήθηκε από τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για την τελική φάση του Euro U21, εκπροσωπώντας την εθνική ελπίδων της Αγγλίας.

Αναλυτικά η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Γκριν (ΚΠΡ), Χαρτ (Μάντσεστερ Σίτι), Χίτον (Μπέρνλι)
Αμυντικοί: Μπερτράντ (Σαουθάμπτον), Κέιχιλ (Τσέλσι), Κλάιν (Σαουθάμπτον), Γκιμπς (Άρσεναλ), Γιαγκέλκα (Έβερτον), Τζόουνς (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Σμόλινγκ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)
Μέσοι: Μπάρκλεϊ (Έβρτον), Ντελφ (Άστον Βίλα), Χέντερσον (Λίβερπουλ), Λαλάνα (Λίβερπουλ), Μέισον (Τότεναμ), Μίλνερ (Μάντσεστερ Σίτι), Στέρλινγκ (Λίβερπουλ), Τάουνσεντ (Τότεναμ), Γουόλκοτ (Άρσεναλ), Γουίλσιρ (Άρσεναλ)
Επιθετικοί: Όστιν (ΚΠΡ), Ρούνεϊ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Βάρντι (Λέστερ), Γουέλμπεκ (Άρσεναλ)
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: