Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Συμβούλεψε τον Στέρλινγκ ο Ανρί!!

Τη δική του συμβουλή στον Ραχίμ Στέρλινγκ αναφορικά με το πως διαχειρίζεται το μέλλον του στη Λίβερπουλ, φρόντισε να δώσει ο παλαίμαχος άσος της Άρσεναλ και νυν σχολιαστής του «Sky Sports», Τιερί Ανρί.
Το μέλλον του Ραχίμ Στέρλινγκ, αλλά και η στάση του απέναντι στο συγκεκριμένο ζήτημα συνεχίζει να απασχολεί έντονα το «Νησί», με τον Τιερί Ανρί να είναι ο τελευταίος που εξέφρασε τη δική του άποψη επί του θέματος.
Ο θρύλος της Άρσεναλ, ο οποίος πλέον εργάζεται ως σχολιαστής στο «Sky Sports», έδωσε τη δική του συμβουλή στον νεαρό άσο της Λίβερπουλ, έχοντας βρεθεί και ο ίδιος στο παρελθόν σε ανάλογη κατάσταση.
«Δεν μπορείς να βγαίνεις και να μιλάς για το συμβόλαιό σου στον Τύπο. Πρέπει να σέβεσαι τους οπαδούς και τον σύλλογο που παίζεις. Εάν θες να φύγεις από τη Λίβερπουλ ή όχι, όταν παίρνεις την απόφαση να φύγεις ή να μείνεις, τότε καν' το. Μην το συζητάς στον Τύπο», ανέφερε πρωτίστως.
«Έχω περάσει το ίδιο. Όταν ήμουν νέος είχα ένα πρόβλημα με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μονακό επειδή κάποιου γύρω μου μου έβαζαν πράγματα στο κεφάλι μου», συμπλήρωσε.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: