Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Πίεση αλλά αισιοδοξία στη Νιουκάστλ!!

Η Νιουκάστλ δίνει τον σημαντικότερο αγώνα της χρονιάς στο φινάλε της φετινής Πρέμιερ Λιγκ αφού από το αποτέλεσμα του ματς με την Γουέστ Χαμ θα κριθεί η παραμονή της στην κατηγορία.
Η κατάσταση θυμίζει έντονα το 2009. Τότε, η Χαλ αντιμετώπιζε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όπως και τώρα ενώ η Νιούκαστλ αγωνιζόταν εκτός έδρας με την Αστον Βίλα. Η ήττα της Χαλ δεν ωφέλησε αφού οι «καρακάξες» ηττήθηκαν από τους «χωριάτες» και αποχαιρέτισαν την κατηγορία.
Τώρα μπορεί ο αντίπαλος της Χαλ να είναι ο ίδιος αλλά όλα τα υπόλοιπα διαφέρουν. Σε πιθανή ισοβαθμία, η Χαλ είναι αυτή που μένει στην κατηγορία λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων οπότε η Νιούκαστλ αναζητά μόνο τη νίκη κόντρα στα «σφυριά». Με λίγα λόγια βρίσκεται στο +2 και κρατάει την τύχη στα χέρια της.
«Εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς. Ξέρω ότι οι οπαδοί μας δεν είναι ικανοποιημένοι από αυτό που συμβαίνει όμως εμείς ορίζουμε την τύχη μας» δήλωσε ο αμυντικός Ματ Ντάμετ και συμπλήρωσε «Είμαι οπαδός της Νιούκαστλ και σίγουρα δεν θα ήθελα να τη δω να υποβιβάζεται. Υπάρχει μεγάλη πίεση, την οποία δεν έχουν ζήσει στο παρελθόν αρκετοί από τους συμπαίκτες μου αλλά πλέον είναι ένα ματς και πρέπει να ανταπεξέλθουμε».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: