Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Προθεσμία σε Καλογέρη και Μπάρμπα!!

Ο Αλέξανδρος Καλογέρης και ο Κωνσταντίνος Μπάρμπας πέρασαν από το γραφείο του ανακριτή διαφθοράς και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν για το ματς Βέροια-Ολυμπιακός.

Προθεσμία σε Καλογέρη και Μπάρμπα
Η… παρέλαση ποδοσφαιριστών, που είχαν αγωνιστεί στο περιβόητο παιχνίδι της Βέροιας με τον Ολυμπιακό, άρχισε στην Ευελπίδων για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης. Όπως είχε αποκαλύψει την Πέμπτη το sport-fm.gr, σε έξι ποδοσφαιριστές που τότε αγωνίζονταν στην ομάδα της Ημαθίας έχει ασκηθεί κακουργηματική δίωξη.

Ο Αλέξανδρος Καλογέρης, που πλέον αγωνίζεται στον Άρη, πέρασε από το γραφείο του ανακριτή διαφθοράς Γιώργου Ανδρεάδη και μην έχοντας δικηγόρο μαζί του, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την επόμενη εβδομάδα.

Η σκυτάλη πέρασε στον Κωνσταντίνο Μπάρμπα, που ανήκει στον Ολυμπιακό Βόλου, που μαζί με τον δικηγόρο του Ζαχαρία Κεσσέ πήρε προθεσμία μέχρι τις 8 Ιουνίου. Η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι αυτή της δωροδοκίας-δωροληψίας με σκοπό την αλλοίωση αποτελέσματος.

Tελευταίος ήταν ο Γιώργος Σκαθαρούδης που πλέον παίζει στον Αχαρναϊκό, που απολογήθηκε και δεν του επιβλήθηκε κάποιος περιοριστικός όρος. Άλλοι τρεις παίκτες (Παυλίδης, Μάνος και Ιωάννου) θα περάσουν από το γραφείο του ανακριτή την Παρασκευή. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: