Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Χατζηανδρέας: «Έτσι καταλήξαμε στον Μποτσιβάλη» (audio)

Ο πρόεδρος του ΜΓΣ Απόλλων Παναγιώτης Χατζηανδρέας φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» και αναφέρθηκε στην απόφαση που ελήφθη να αναλάβει ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης την διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Τις προηγούμενες ημέρες ορίστηκε γενική συνέλευση από το υπάρχον διοικητικό συμβούλιο για να πάρει την απόφαση ποιος θα αναλάβει την ομάδα. Δεχθήκαμε το προηγούμενο διάστημα κάποιες προτάσεις, αυτές αξιολογήθηκαν, θέλαμε να έρθουν όλες στη γενική συνέλευση, ήρθε, όμως, μόνο αυτή του κ. Μποτσιβάλη. Έτσι καταλήξαμε να προχωρήσουμε με τον κ. Μποτσιβάλη. Θα υπογραφεί ένα ιδιωτικό συμφωνητικό για να περάσει το ποδοσφαιρικό τμήμα στον κ. Μποτσιβάλη, αφού προηγουμένως λάβουμε τις εγγυήσεις».

Για τις εγγυήσεις που ζητά: «Οι εγγυήσεις αφορούν το οικονομικό, τα ταξίδια και τις πληρωμές των ποδοσφαιριστών, ό,τι έχει να κάνει με το αγωνιστικό τμήμα. Ότι η ομάδα θα έχει η ομάδα πρωταγωνιστικό ρόλο, ότι θα φέρει παίκτες και προπονητή εγνωσμένης αξίας για να κάνει πρωταθλητισμό ο Απόλλων στο επόμενο πρωτάθλημα».

Ακούστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Παναγιώτη Χατζηανδρέα στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:


Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style



*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: