Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

«Να έρθουν όλες οι τάσεις του Άρη κοντά» (audio)

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην πρόεδρος του Άρη Σωτήρης Καραμπέρης και αναφέρθηκε στις εξελίξεις στους «κιτρινόμαυρους».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα νέα σενάρια περί εμπλοκής Αρβανιτίδη: «Ο Αρβανιτίδης μπορεί να ξέρει κάποια πράγματα, όμως, δεν ταιριάζει στο προφίλ του Άρη. Ο Άρης θέλει έναν άνθρωπο που θα έχει καθαρή γνώμη για το ποδόσφαιρο και οικονομική άνεση. Όπως είμαστε όμως έτσι καθηλωμένοι στα νομικά προβλήματα δεν υπάρχει λύση».

Για το αν ο Κάλας αποτελεί μονόδρομο για τον Άρη: «Είναι μια πραγματικότητα αυτό. Αν δεν υπάρχει Κάλας, τότε ποιος; Αυτό, φυσικά, δεν μειώνει την ανάγκη να βρεθεί ένας άλλος άνθρωπος με μεγαλύτερες δυνατότητες. Βλέπετε πώς βρήκε το μπάσκετ το δρόμο του, έλυσε τα θέματά του και εμφανίστηκε ένας άνθρωπος που, όπως διαβάζω, έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο για τον Άρη. Έναν τέτοιο άνθρωπο θέλει ο Άρης και στο ποδόσφαιρο. Αφού, όμως, δεν υπάρχει άλλη λύση, έτσι πρέπει να προχωρήσει η κατάσταση. Μήπως όμως αυτή η κατάσταση ταιριάζει σε κάποιους για να συνεχίσουν να κάνουν κουμάντο; Μήπως μιλάμε για τα ίδια πρόσωπα που αλλάζουν απλά ρόλους;».

Για την στάση αναμονής μέχρι την διεξαγωγή των μπαράζ: «Τα τελευταία χρόνια έτσι δεν γίνεται; Πρώτα με την αδειοδότηση, μετά με κάποιες αποφάσεις που περιμέναμε από το CAS, αυτό συμβαίνει στον Άρη. Το καλοκαίρι αντί να είναι περίοδος διακοπών για τον κόσμο, ζούμε στιγμές αγωνίας».

Για τον ΑΣ: «Όταν είσαι τέτοιες θέσεις προσπαθείς να φέρεις όλους τους ανθρώπους και όλες τις τάσεις κοντά. Υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν την ομάδα και έχουν κάτι να προτείνουν, δεν μιλάω απαραίτητα για το οικονομικό. Η πρότασή μου είναι απλή. Να γίνει ένα συνέδριο ή μια ημερίδα, στην οποία να έρθουν οι πάντες, πρώην πρόεδροι, διοικητικά στελέχη, άνθρωποι που έχουν αποστασιοποιηθεί και θέλουν να προσφέρουν και να δώσουμε την εικόνα της ενότητας».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Σωτήρης Καραμπέρης στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style



*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: