Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

«Ούτε με 900,000 δεν μένει στη Λίβερπουλ ο Στέρλινγκ»!

Ειλημμένη είναι η απόφαση του Ραχίμ Στέρλινγκ να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ, με τον εκπρόσωπο του Άγγλου, Άιντι Γουόρντ, να αναφέρει πως ο 20χρονος δεν αναμένεται να παραμείνει στο «Άνφιλντ» ακόμα και αν του προταθεί συμβόλαιο... κοντά στο 1 εκ. λίρες την εβδομάδα!
«Θύελλα» αντιδράσεων στις τάξεις της Λίβερπουλ αναμένεται να προκαλέσουν οι δηλώσεις του μάνατζερ του Ραχίμ Στέρλινγκ, Άιντι Γουόρντ.
Μιλώντας στην «London Evening Standard», ο εκπρόσωπος του Άγγλου άσου ξεκαθάρισε πως ο πελάτης του δεν αναμένεται να παραμείνει στη Λίβερπουλ, ακόμα και αν αυτή του προσφέρει συμβόλαιο με εβδομαδιαίες αποδοχές κοντά στο 1 εκ. λίρες!
«Δεν με ενδιαφέρουν οι δημόσιες σχέσεις του συλλόγου και η κατάσταση του συλλόγου. Δεν με ενδιαφέρει. Σίγουρα δεν θα υπογράψει. Δεν θα υπογράψει για 700, 800 και 900 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα. Δεν υπογράφει. Η δουλειά μου είναι να σιγουρευτώ ότι κάνω το καλύτερο για τους πελάτες μου. Εάν ο κόσμος λέει ότι είμαι κακός στη δουλειά μου ή ότι δεν τους συμβουλεύω σωστά δεν με πειράζει», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Με άλλα λόγια λοιπόν, η πρόθεση του Στέρλινγκ να αποχωρήσει δεν έχει να κάνει με τις 90,000 λίρες που του έχουν προσφέρει οι «κόκκινοι» για να παραμείνει στο «Άνφιλντ», αλλά προφανέστατα είναι για άλλους λόγους.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: