Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Μιλιβόγεβιτς: «Είμαστε έτοιμοι για τον τελικό!»

Μιλιβόγεβιτς και Μπενίτες μιλώντας στην Media Day του Ολυμπιακού, ανέφεραν ότι οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι για τον τελικό ενώ στάθηκαν στα δυνατά σημεία της Ξάνθης θα πρέπει να προσέξει. Το gazzetta.gr είναι στην Media Day του Ολυμπιακού. 
Μπενίτες: Υποχρέωση για τη νίκη και τον τίτλο
Ο Χόρχε Μπενίτες στάθηκε στον ρόλο του φαβορί που έχει ο Ολυμπιακός, για το δυνατό σημείο της Ξάνθης, αλλά και για την πρώτη χρονιά στην Ευρώπη.
Αναλυτικά:
Για τον τίτλο του φαβορί και για το αν έχει άγχος: Όχι γιατί είμαστε μια μεγάλη ομάδα και ως φαβορί έχουμε την υποχρέωση να πάμε για τη νίκη. Δεν σκεφτόμαστε πως είμαστε το φαβορί αλλα το πως θα κερδισουμε τον τίτλο.
Για την Ξάνθη: Να είμαστε προσεκτικοί στους αντίπαλους παίκτες από το κέντρο και μπροστά γιατί ανα πάσα στιγμή μπορεί να μας δημιουργήσουν πρόβλημα. θα πρέπει να έχουμε συγκέντρωση σε όλο το ματς.
Για την πρώτη του χρονιά στην Ευρώπη: Από τότε που έπαιζα στην χώρα μου πάντα ήθελα και ονειρευόμουν να αγωνιστώ στην Ευρώπη. Ήμουν πάντα προετοιμαζμένος γι αυτό οπότε μου δόθηκε η ευκαιρία προσάαθησα να δώσω τον καλύτερο εαυτό και να απολαύσω στο μάξιμουμ την εμπειρία αυτή.
Για την σχέση με τον κόσμο του Ολυμπιακού: Νιώθω ευγνωμοσύνη για τον κόσμο και τον τρόπο που με αντιμετωπίζει και θέλω να τον ευχαριστήσω θερμά γιατί είναι απλόχερος μαζί μου. Θέλω να το ανταποδώσω όλο αυτό δίνοντας μεγάλες χαρές.
Μιλιβόγεβιτς: «Είμαστε έτοιμοι»
Από την πλευρά του ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς τόνισε ότι η ομάδα είναι έτοιμη ενώ αναφέρθηκε στον κόσμο, αλλά και στην πιθανότητα να μείνει και να διεκδικήσει ξανά τίτλους
Αναλυτικά:
Για το ματς του Σαββάτου: Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε. Ξέρουμε την Ξάνθη ως ομάδα είμαστε έτοιμοι. Θα είναι ένα δύσκολο ματς και θα δώσουμε τα πάντα για το κυπελλο.
Για το τι να προσέξει ο Ολυμπιακός: Σίγουρα τις αντεπιθέσεις της Ξάνθης. Πρόκειται γα ένα τελικό και σίγουρα δεν μπορείς να προβλέψεις πράγματα αλλα εμεις θα κοιταξουμε να κανουμε το παιχνιδι μας.
Για το αν αυτός και οι συμπαίκτες του είναι έτοιμοι: Είμαστε 100% έτοιμοι για το ματς.
Για τον κόσμο και το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει: Να έρθουν όπως σε κάθε ματς και να μας υποστηρίξουν. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για το κύπελλο, θέλουμε να πάρουμε το τρόπαιο για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί με τον κόσμο στο ΟΑΚΑ.

Για το αν θα μείνει και του χρόνου τίτλους με τον Ολυμπιακό: Αν πάνε όλα καλά και είμαι εδώ θέλω άλλο ένα νταμπλ.
Ντοσεβί: Έχουμε εμπιστοσύνη στις ικανότητές μας
Ο Ματιέ Ντοσεβί αναφέρθηκε στον τραυματισμό του και αν είναι έτοιμος αλλά και για την πρώτη του χρονιά στην ομάδα. 
Αναλυτικά:
Για τον εαυτό του: Μου λείπει αγωνιστικός χρόνος, είμαι καλά όμως δεν πονάω πια και είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα στον τελικό.
Για την ομάδα: Είμαστε σε πολύ κατάσταση και έχουμε δώσει μεγάλη σημασία στην ένταση. Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στις ικανότητές μας εν όψει αυτού του αγώνα.
Για το αν υπάρχει πίεση στον Ολυμπιακό: Καταλαβαίνω την προσμονή και την πίεση που υπάρχει. Αντιλαμβάνομαι τον ρόλο του φαβορί. Σίγουρα υπάρχει πίεση αλλά αν κάνουμε καλό ματς θα τα καταφέρουμε.
Για την Ξάνθη: Την ξέρουμε καλά από το πρωτάθλημα, είναι μια καλή και τεχνική ομάδα και την έχουμε σε μεγάλη εκτίμηση. Εάν ομως εμείς κάνουμε όλα τα πράγματα σωστά στο γήπεδο τότε όλα θα πάνε καλά
Για την πρώτη του χρονιά στην ομάδα: Ήταν μια καλή χρονιά για μένα γενικά. Θα ήθελα να είμαι πιο καθοριστικός σε ορισμένα ματς λόγω της ποιότητας μου. Ένα από τα πράγματα που με στεναχώρησαν ήταν οτι δεν έπαιξαν Τσάμπιονς Λιγκ αλλά περιμένω την επέμενη χρονιά»

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: