Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Επιστρέφουν δύο, «off» ένας στον Παναθηναϊκό!!

Το ρεπό της Τετάρτης (20/05) ανήκει στο παρελθόν για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ξεκινά την προετοιμασία του για την ημιτελική σειρά με τον ΠΑΟΚ, έχοντας δύο επιστροφές και έναν απόντα.
Σε ρυθμούς… ΠΑΟΚ θα ξεκινήσουν να κινούνται άπαντες στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» θέλουν να δείξουν ακόμα καλύτερο πρόσωπο από εκείνο που έδειξαν στα παιχνίδια με τον Κολοσσό Ρόδου (στο πρώτο και στο τρίτο παιχνίδι, για την ακρίβεια), με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο να δουλεύει ορισμένα πράγματα που χρήζουν βελτίωσης.
Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν και τα προβλήματα, τα οποία έχουν να κάνουν με τους τραυματισμούς. Ήδη, ο Νίκος Παππάς είναι εκτός για τους επόμενους έξι μήνες με ρήξη χιαστού, ενώ και ο Εστέμπαν Μπατίστα αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.
Ο Ουρουγουανός σέντερ υπέστη θλάση β’ βαθμού, η οποία θα τον κρατήσει εκτός δράσης για 10 μέρες. Λαμβάνοντας υπόψιν το γεγονός πως το πρώτο παιχνίδι της σειράς με τον «δικέφαλο» θα γίνει -κατά πάσα πιθανότητα- την ερχόμενη Τετάρτη (27/05), η παρουσία του στην αναμέτρηση κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.
Πέραν των τραυματιών όμως, υπάρχουν και δύο επιστροφές. Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε (θλάση) και στην προπόνηση της Πέμπτης (21/05) αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών, ενώ κάτι αντίστοιχο αναμένεται να συμβεί και με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες ημέρες από γαστρεντερίτιδα.
*Πηγή: superbasket.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: