Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

«Μόνο νίκες στη Τούμπα»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μιχάλης Λεοντιάδης και μίλησε για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο αλλά και για την συνέχεια του «Δικεφάλου» στα πλέι – οφ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την ισοπαλία με τον Ατρόμητο:
«Από την στιγμή που κέρδισε ο Παναθηναϊκός είναι κακό το αποτέλεσμα. Τα παιδιά ανέβασαν την απόδοση και αυτό ήταν καλό. Αυτό το ματς έπρεπε να το πάρουμε μόνο για τον Σαββίδη επειδή πλήρωσε. Τα παιδιά πάλεψαν αλλά ήθελε και το κάτι παραπάνω. Τώρα έχουμε δύο παιχνίδια μέσα στη Τούμπα και πρέπει να τα πάρουμε πάση θυσία. Αν κερδίσουμε Παναθηναϊκό και Τρίπολη στην έδρα μας, μετά πάμε στην Λεωφόρο για δύο αποτελέσματα.
Για την ήττα του Αστέρα Τρίπολης από τον Παναθηναϊκό:
«Εγώ τρελάθηκα και με την Τρίπολη όπου έπαιζε μόνο ένας Γιαννιώτας και όλοι οι υπόλοιποι έχασαν με κατεβασμένα τα χέρια. Θέλω να δω αν θα παίξουν με τον ΠΑΟΚ όπως έπαιξαν και με τον Παναθηναϊκό».
Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ:
«Πρέπει να έρθουν όλοι την Κυριακή και να βοηθήσουμε όλοι όσο μπορούμε. Χρειάζονται ώθηση τα παιδιά για να παίξουν μπάλα καθώς είμαστε η μόνη ομάδα που δεν χρωστάει στην Ευρώπη. Πιστεύω ο κόσμος θα έρθει την Κυριακή».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: