Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Επικά... μπουκέτα σε προπονήσεις!! (vids)

Με αφορμή τον καβγά Λεβαντόφσκι – Μπόατενγκ, ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος παρουσιάζει 10+1 περιπτώσεις που δύο συμπαίκτες μετέτρεψαν μια προπόνηση, σε ρινγκ.
Ποιος είπε ότι «μανούρες» γίνονται μόνο ανάμεσα σε αντιπάλους, κατά τη διάρκεια των αγώνων; Οι αψιμαχίες είναι ένα φαινόμενο, που εμφανίζεται πολύ συχνά ακόμη και μεταξύ συμπαικτών. Η ένταση της στιγμής, μια μικρή απροσεξία σε ένα μαρκάρισμα, μια λάθος πάσα ή ακόμη και κάποια... προηγούμενα που μπορεί να έχουν δύο συμπαίκτες είναι ικανά να «τινάξουν» στον αέρα μια προπόνηση. Ή ακόμη και έναν ολόκληρο ποδοσφαιρικό αγώνα, όπως αυτόν της Νιούκαστλ με την Άστον Βίλα το 2005, όταν Κίρον Ντάιερ και Λι Μπόιερ μετέτρεψαν σε ρινγκ τον αγωνιστικό χώρο του Σεντ Τζέιμς Παρκ.




Η... σπίθα στον καυγά του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με τον Ζερόμ Μπόατενγκ έσβησε πριν γίνει φωτιά από τους υπόλοιπους παίκτες της Μπάγερν. Υπάρχουν, όμως, περιπτώσεις που οι δύο «πυγμάχοι» πρόλαβαν να ρίξουν μερικές... ψιλές εκατέρωθεν, πριν προλάβουν να επέμβουν οι ψυχραιμότεροι. Το FourFourTwo του gazzetta.gr μάζεψε 10+1 περιπτώσεις, που το γήπεδο της προπόνησης μετατράπηκε σε ρινγκ, καθώς έπεφταν βροχή κλωτσιές και γροθιές.
1. Φρέντι Λιούνμπεργκ – Όλοφ Μέλμπεργκ (Εθνική Σουηδίας)
Ένα δυνατό τάκλιν του πρώην αμυντικού του Ολυμπιακού στάθηκε αρκετό για να ανάψουν τα αίματα στην προπόνηση της εθνικής Σουηδίας.



2. Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς – Κρίστιαν Βίλεμσον (Εθνική Σουηδίας)
Μπορεί οι Σουηδοί σαν άνθρωποι να είναι ήρεμοι, όμως στις προπονήσεις της εθνικής ομάδας γίνεται χαμός. Μετά τους Λιούνμπεργκ και Μέλμπεργκ, Ιμπραϊμοβιτς και Βίλεμσον έγιναν πρωταγωνιστές σε ένα ακόμη επεισόδιο. Οι ιθύνοντες είπαν πως επρόκειτο για πλάκα, όμως όταν πρωταγωνιστής είναι ο «Ίμπρα» μπορεί κανείς να το πιστέψει εύκολα;




3. Φρανκ Τεμίλε – Ντμίτρο Κορκίσκο (Ντιναμό Κιέβου)
Ξύλο και των... γονέων στην προπόνηση της ουκρανικής ομάδας, ανάμεσα στον Νιγηριανό και τον Ουκρανό. Ακόμη και πεσμένοι συνέχισαν να δέρνονται.




4. Σωκράτης Παπασταθόπουλος – Μάρκο Αρναούτοβιτς (Βέρντερ Βρέμης)
Η αρχή έγινε από ένα μαρκάρισμα του Έλληνα αμυντικού. Ο Παπασταθόπουλος έσπευσε να ζητήσει συγνώμη από τον συμπαίκτη του και κάπου εκεί φάνηκε πως όλα τελείωσαν. Μέχρι που ο Αρναούτοβιτς κάτι είπε στον Σωκράτη...



5. Κάρλες Πουγιόλ – Βιθέντε (Εθνική Ισπανίας)
Ακόμη οι «φούριας ρόχας» δεν είχαν ξεκινήσει να σαρώνουν τους τίτλους και το κλίμα στις προπονήσεις δεν ήταν και το ιδανικό. Η κοκορομαχία Πουγιόλ – Βιθέντε το 2005 επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές.



6. Κάρλος Τέβες – Μαρκίνιος (Κορίνθιανς)
Το 2006 κανείς από τους δύο δεν είχε κάνει το βήμα για την Ευρώπη, με τους Τέβες και Μαρκίνιος να είναι συμπαίκτες στην Κορίνθιανς. Μάλλον δεν τα πήγαιναν και πολύ καλά μεταξύ τους.



7. Μέμφις Ντεπάι – Τζόσουα Μπρενέτ (Αϊντχόφεν)
Κάποια σπρωξίματα στην αρχή, μερικές «ψιλές» στη συνέχεια και στο τέλος μπήκαν οι συμπαίκτες τους να τους χωρίσουν πριν η κατάσταση ξεφύγει.



8. Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς – Ογκούτσι Ονιέγου (Μίλαν)
Ο «τρελός» χτυπά δύο φορές. Έτσι, ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς πρωταγωνιστεί για μια ακόμη φορά, λόγω της «καρατιάς» του στο συμπαίκτη του στη Μίλαν. Και μάλιστα χωρίς εμφανή αιτία.



9. Κόλο Τουρέ – Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ (Μάντσεστερ Σίτι)
Χρειάστηκε να πέσουν πάνω τους οι μισοί συμπαίκτες τους για να τους χωρίσουν. Ένα τάκλιν του Ιβοριανού αμυντικού στον Τογκολέζο επιθετικό ήταν αρκετό για να ξεκινήσει η μάχη.



10. Τόμας Γκράβεσεν – Ρομπίνιο (Ρεάλ Μαδρίτης)
Παρά το γεγονός πως η μάχη ήταν... άνιση από την αρχή, ο Ρομπίνιο δε δίστασε να τα βάλει με το θηριώδη συμπαίκτη του στη Ρεάλ. Ευτυχώς πρόλαβαν έγκαιρα και τους χώρισαν οι συμπαίκτες τους.



10+1. Ρομπέρτο Μαντσίνι – Μάριο Μπαλοτέλι (Μάντσεστερ Σίτι)
Ο Μπαλοτέλι είναι παντού... μια κατηγορία μόνος του. Στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο μόνος που έχει πλακωθεί (και υπάρχει οπτικό ντοκουμέντο) με προπονητή του. Στις αρχές του 2013 με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι στη Μάντσεστερ Σίτι.



*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: