Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Δέλλας: «Συνεχίζουμε ανεπηρέαστοι»

Να κλείσουν τα αυτιά τους σε όσα ακούγονται, πιθανώς και για το μέλλον του ίδιου, κάλεσε τους παίκτες της ΑΕΚ ο Τραϊανός Δέλλας στην προπόνηση της Πέμπτης.

Δέλλας: «Συνεχίζουμε ανεπηρέαστοι»
Τις τελευταίες ώρες τα σενάρια περί αποχώρησης του Τραϊανού Δέλλα από τον πάγκο της ΑΕΚ στο τέλος της σεζόν δίνουν και παίρνουν. Ο ίδιος στην προπόνηση της Πέμπτης κάλεσε τους παίκτες του να μην ασχολούνται με τίποτε άλλο πέρα από τη δουλειά τους. Παράλληλα εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την έστω κι ελαφρώς βελτιωμένη εικόνα τους στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου.

«Συγχαρητήρια για τη νίκη. Παίξατε καλύτερα από τα προηγούμενα παιχνίδια. Είχαμε πιο γρήγορη ανάπτυξη στο παιχνίδι μας και είδα προσπάθεια από όλους σας. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, όμως τα τελειώματά μας θα έπρεπε να είναι καλύτερα», είπε στους ποδοσφαιριστές του ο «Κολοσσός».

«Οφείλουμε να ολοκληρώσουμε τη σεζόν ανεπηρέαστοι από όσα λέγονται και γίνονται. Πρέπει να διατηρήσουμε το καλό κλίμα που έχουμε στην ομάδα και να πάμε με νίκες ως το τέλος», πρόσθεσε εννοώντας προφανώς όσα ακούγονται για τον ίδιο, αλλά και για το μέλλον αρκετών παικτών», πρόσθεσε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: