Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

«Χάλασε» η φιλία τους για έναν... πόντο!! (video)

Τέλος στη φιλία του με τον Ζοάο Σόουζα είναι πρόθυμος να βάλει ο Γιούργκεν Μέλτσερ για έναν... πόντο, ύστερα από μία αμφιλεγόμενη φάση στο μεταξύ τους αγώνα την Τετάρτη στη Γενεύη.

«Χάλασε» η φιλία τους για έναν... πόντο! (video)
Δραματική τροπή πήρε ο χθεσινός αγώνας ανάμεσα στον Γιούργκεν Μέλτσερ και τον Ζοάο Σόουζα για το τουρνουά τένις της Γενεύης, λίγο πριν το μεγάλο ραντεβού του χώματος, το Roland Garros.

Κατά τη διάρκεια του 7ου game στο πρώτο σετ και ενώ οι δύο τενίστες ήταν ισόπαλοι με 3-3 και 40-40, ο Αυστριακός θεώρησε πως ο αντίπαλός του δεν πρόλαβε να χτυπήσει το μπαλάκι, προτού χτυπήσει στο έδαφος για δεύτερη φορά, σταμάτησε το παιχνίδι και είπε στον αντίπαλό του:

«Το έπαιξες με το έδαφος, αν το δεις ξανά, έγινε έτσι 1.000.000%. Αν δεν μου δώσεις αυτόν τον πόντο, σταματάμε να είμαστε φίλοι».

Ο Ζοάο Σόουζα του απάντησε πως δεν θα είχε πρόβλημα να του δώσει τον πόντο αν είχε κάνει παράβαση, αλλά επέμεινε πως το πέρασμα ήταν κανονικό, κάτι στο οποίο συμφώνησε και ο διαιτητής της αναμέτρησης.

Ωστόσο, ο Γιούργκεν Μέλτσερ ήταν ανένδοτος και μάλιστα όξυνε ακόμα περισσότερο τα πνεύματα λέγοντας: «Αυτό είναι το χειρότερο πράγμα που μου έχει συμβεί ποτέ από ένα φίλο, με τον οποίο έχουμε περάσει τόσο καιρό μαζί

Όμως, το βίντεο μάλλον δικαιώνει τον Σόουζα, αφού φαίνεται να προλαβαίνει οριακά με την άκρη της ρακέτας.

Δείτε και μόνοι σας το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο της αμφιλεγόμενης φάσης και την αντιπαράθεση που ακολούθησε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.



Έτσι, τον πόντο τον πήρε ο Πορτογάλος και στη συνέχεια ο Αυστριακός εμφανώς εκνευρισμένος έκανε λάθος σε ένα μάλλον εύκολο χτύπημα, έχασε το κρίσιμο game και αργότερα τον αγώνα με 2-0 σετ (6-4, 6-4). Και κατά πως φαίνεται έχασε και ένα φίλο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: