Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

«Υπάρχουν τα υλικά για να πετύχει το εγχείρημα» (audio)

Το μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης Χρήστος Γαλιλαίας φιλοξενήθηκε στο Metropolis95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» και αναφέρθηκε στην χθεσινή παρθενική παρουσία του νέου επενδυτή Νίκου Λάσκαρη στο «Nick Gallis Hall».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η συγκυρία ήταν ευτυχής να έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι, να είναι το Παλέ όπως πρέπει και το ξέρουμε όλοι. Έκανε μεγάλη εντύπωση τον Λάσκαρη, δεν το είχε ξαναζήσει. Ήταν και ενδιαφέρουσα η κουβέντα που είχε με το Νίκο Γκάλη και το πιο σημαντικό ήταν φυσικά ότι κερδίσαμε».

Για τις πρώτες εντυπώσεις που αποκόμισε: «Δεν είχαμε πολύ χρόνο και επειδή υπήρχε μια βαβούρα λόγω του αγώνα είπαμε επιγραμματικά κάποια πράγματα. Του ζήτησα να συναντηθούμε σύντομα ως διοίκηση μαζί του και να καθίσουμε να μιλήσουμε για τα της ομάδας, ώστε να έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το τι σκέφτεται και πώς θα προχωρήσουμε. Αυτό που μου έμεινε, είναι ότι πιστεύει στην δυναμική του Άρη και νομίζω ότι αν κάτσουμε και βάλουμε κάτω τα δεδομένα υπάρχουν τα υλικά για να πετύχει το εγχείρημα. Η δική μου παραίνεση προς όλους είναι να μείνουμε προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι καθώς η ομάδα έχει σημαντικότατα παιχνίδια και θα έχουμε χρόνο να ασχοληθούμε με τα λοιπά μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα».

Για το αν θεωρεί πως ο Λάσκαρης είναι επενδυτής αντάξιος της ιστορίας του Άρη: «Χωρίς να είμαι ο λογιστής του και να γνωρίζω στοιχεία φαίνεται ότι έχει την διάθεση και ο χρόνος θα δείξει».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Γαλιλαίας στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: