Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Βραβείο για το Νοά!!

Με το βραβείο του καλύτερου… πολίτη στο ΝΒΑ τιμήθηκε ο Γιοακίμ Νοά που, παρά τις εντάσεις που προκαλεί η παρουσία του εντός αγωνιστικών χώρων, είναι αξιοζήλευτη η παρουσία του μακριά από τα παρκέ.

Βραβείο για το Νοά
Ένας από τους πιο ενοχλητικούς παίκτες για τους αντίπαλους παίκτες και οπαδούς είναι χωρίς αμφιβολία ο Γιοακίμ Νοά, όμως είναι εντελώς αντίθετη η παρουσία του και η συνεισφορά στην κοινωνία. Το ΝΒΑ, μάλιστα, αποφάσισε να βραβεύσει τον Γάλλο άσο για το σημαντικό φιλανθρωπικό του έργο.

Ο Νοά έχει ιδρύσει με τη μητέρα του το ίδρυμα «Noah’s Arc Foundation» και έχει αναλάβει το τελευταίο χρονικό διάστημα μία σημαντική πρωτοβουλία κατά της βίας στην πολύπαθη από την εγκληματικότητα πόλη του Σικάγο. Αξίζει να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο, όπου αναφέρεται μαζί με συμπαίκτες του στους Μπουλς σε περιστατικά που τον έχουν σημαδεύσει.





Ωστόσο, αυτό το βραβείο ίσως εκπλήσσει πολλούς που τον παρακολουθούν στην τηλεόραση, αφού εντός των παρκέ στο ΝΒΑ δεν είναι δα και… άγιος. Ο 30χρονος σέντερ των «Ταύρων» παίζει με πολύ πάθος και συχνά πυκνά συμμετέχει σε καυγάδες εντός των παρκέ. Χαρακτηριστική ήταν η διαμάχη που είχε στα play offs με τον ΛεΜπρον Τζέιμς, ο οποίος ενοχλήθηκε από το έντονο trash talking του Γάλλου άσου, ενώ πρόσφατα τιμωρήθηκε για διένεξη του με ένα οπαδό των «Ιπποτών».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: