Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

«Ευκαιρία πρόκρισης για Άρη»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο γνωστός προπονητής, Βαγγέλης Αλεξανδρής και μίλησε για τις νίκες του Άρη και του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ και του Ρεθύμνου, αντίστοιχα, στην πρώτη αγωνιστική των πλέι – οφ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για τον νέο επενδυτή του Άρη:
«Είναι πολύ μεγάλη ευκαιρία να εκμεταλλευτούν σωστά τον επενδυτή. Ο άνθρωπος αγαπάει τον Άρη και μπορεί να βοηθήσει».
Για την νίκη του Άρη επί της ΑΕΚ:
«Ο Άρης είχε την δυνατότητα να κερδίσει το παιχνίδι γιατί η ΑΕΚ αντιμετώπιζε προβλήματα. Έχω σε εκτίμηση τον Σάκοτα ναι τον περίμενα καλύτερο αλλά με απογοήτευσε. Άφησε κάποιους μεγάλους παίκτες για μεγάλο χρονικό όριο και αυτό στοίχισε. Ο Σάκοτα είχε ρυθμό όμως έμεινε αρκετή ώρα έξω και κρύωσε. Επίσης, δεν χρησιμοποίησε τα ελληνόπουλα που μπορούσαν να προσφέρουν. Αυτό που με ανησύχησε στον Άρη είναι ότι έχασε εύκολα την διαφορά. Πλέον, ο Άρης έχει το προβάδισμα και πάει με διαφορετική ψυχολογία στην Αθήνα».
Για το αν μπορεί να κερδίσει ο Άρης την ΑΕΚ δύο φορές:
«Σε μια σειρά αγώνων βλέπεις και αυτό σκεπτικό του κάθε προπονητή. Πρέπει να βλέπει ο προπονητής τα λάθη του και να μελετάει το παιχνίδι. Εδώ θα δούμε πως σκέφτεται ο κάθε προπονητής. Εχθές, ήταν εκπληκτικός ο Νέιμικ και θέλω να δω τι τακτική θα ακολουθήσει η ΑΕΚ. Ακόμα και να χάσει ο Άρης στην Αθήνα θα έρθει ξανά η σειρά στην έδρα του. Βέβαια, ο Άρης έχει πολύ μεγάλη ευκαιρία πρόκρισης μέσα στην Αθήνα».
Για την νέα εποχή στον Άρη:
«Είδα τον νέο επενδυτή, τον Νίκο Γκάλη και πολλούς ανθρώπους με ελπίδα στο βλέμμα τους».
Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με το Ρέθυμνο:
«Με απογοήτευσε ο κόσμος του ΠΑΟΚ και δεν γίνεται να μην στηρίζει την ομάδα. Γίνεται να πηγαίνουν 10.000 κόσμος στο βόλεϊ και να μην πηγαίνουν στο μπάσκετ; Όταν αγαπάς τον αθλητισμό θέλεις να βλέπεις όμορφες εξέδρες που θα συνάδουν με την προσπάθεια του Μπάνε και της διοίκησης».
Για τον ΠΑΟΚ αγωνιστικά:
« Ο ΠΑΟΚ έχανε 44-29 και σε μια κακή βραδιά του κατάφερε και το ανέτρεψε. Η προσθήκη του Μπρέμερ στοίχισε γιατί ο παίκτης αν και ήταν και παλιά στον ΠΑΟΚ δεν πρόλαβε να προσαρμοστεί. Ο ΠΑΟΚ γύρισε ένα παιχνίδι με τα ψυχικά χαρίσματα που έχει ενώ το Ρέθυμνο φάνηκε πως δεν μπορεί να κάνει την υπέρβαση. Εύκολα ή δύσκολα ο ΠΑΟΚ θα περάσει».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: