Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Πρόταση της Τσέλσι για μακροχρόνιο συμβόλαιο σε Μπάμφορντ!

Έναν μεγάλο Άγγλο επιθετικό θέλει να δημιουργήσει η Τσέλσι, η οποία προσέφερε συμβόλαιο στον Πάτρικ Μπάμφορντ για να παραμείνει στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και τα επόμενα έξι χρόνια της καριέρας του.
Ο 21χρονος που εντυπωσίασε με την φανέλα της Μίντλεσμπρο ως δανεικός, σκοράροντας 19 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, μένει χωρίς συμβόλαιο από το επόμενο καλοκαίρι και πολλές ομάδες ήταν αυτές που… παραμόνευαν για να τον αποκτήσουν.
Έβερτον, Άστον Βίλα, Κρίσταλ Πάλας και Νιούκαστλ έδειχναν να είναι αυτές που ενδιαφέρονται περισσότερο, αλλά ο Ζοσέ Μουρίνιο φαίνεται πως θέλει να δουλέψει μαζί του ώστε να αποκτήσει ακόμη μία αξιόπιστη επιθετική λύση. Αφού ο Πορτογάλος τον παρακολούθησε στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των ημιτελικών της Τσάμπιονσιπ απέναντι στην Μπρέντφορντ, ο αγγλικός Τύπος θέλει τους «μπλε» να του προσέφεραν πενταετές συμβόλαιο.
Από την πλευρά του ο Μπάμφορντ είχε δηλώσει πρόσφατα ότι θέλει αρχικά να ασχοληθεί με τα πλέι οφ ανόδου και στην συνέχεια να στρέψει την προσοχή του στο Euro Κ21, αφήνοντας παράλληλα να εννοηθεί ότι θα ανανεώσει και θα ξανά δοθεί δανεικός στην «Μπόρο».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: