Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Εβρά: «Θα δώσω το χέρι μου στον Σουάρες»

Κανένα πρόβλημα να χαιρετηθεί με τον Λουίς Σουάρες στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχει ο Πατρίς Εβρά, που ετοιμάζεται να αφήσει πίσω την μεταξύ τους κόντρα από παλαιότερο παιχνίδι ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης.
Τον Οκτώβριο του 2011 ο Γάλλος μπακ είχε δηλώσει πως ο Ουρουαγουανός επιθετικός της Μπαρτσελόνα του είχε επιτεθεί ρατσιστικά, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να τιμωρηθεί με οκτώ αγωνιστικές από την FA.
Στην πρώτη αναμέτρηση που συναντήθηκαν μετά το περιστατικό, ο Εβρά προσέφερε χειραψία στον Σουάρες πριν αρχίσει το ματς, αλλά εκείνος δεν δέχθηκε να δώσει το χέρι του, με τον μπακ της Γιουβέντους να του τραβάει το χέρι επιμένοντας.
Το 2015 οι δυο τους θα βρεθούν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και ο πρώην «κόκκινος διάβολος» ανέφερε ότι είναι και πάλι έτοιμος να χαιρετηθεί με τον συνάδελφό του. Ωστόσο φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως μέσα στο παιχνίδι θα… του κάνει την ζωή δύσκολη.
«Πολλοί με ρωτάνε τι θα κάνω με τον Σουάρες. Δεν έχει σημασία. Το σημαντικό είναι που θα παίξουμε στον τελικό, ξέρετε. Είμαι υπερήφανος που είμαι ότι είμαι, είμαι υπερήφανος για το χρώμα μου και θα του δώσω το χέρι μου. Δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά θα βεβαιωθώ ότι θα νιώσει την παρουσία μου στον αγωνιστικό χώρο» δήλωσε σχετικά.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: